جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر:
کد خبر: ۵۱۸۷۱
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۲

فکرشهر: لطفی با اشاره به خودکفایی یکهزار و 439 نفر مددجوی تحت حمایت در سال جاری گفت: این مددجویان از دو گروه، مجریان طرح‌های کار آفرینی و مددجویان معرفی شده به مؤسسات کاریابی تشکیل شدند که به استقلال و خودکفایی مالی رسیده‌اند و می‌توانند معیشت خانوار خود را تأمین کنند.

به گزارش فکرشهر از فارس، احمد لطفی امروز  در گفت و گو با خبرنگاران به اقدامات مدیر کمیته امداد استان بوشهر در حوزه اشتغال و خودکفایی شغلی مددجویان تحت حمایت اشاره کرد و اظهار داشت: توانمند سازی خانوارهای مددجویان تحت حمایت از مهم ترین برنامه های کمیته امداد است و این توانمند سازی با ایجاد اشتغال و از طریق پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان کار آفرین محقق می شود.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهربا اشاره به فعالیت های سال جاری کمیته امداد در بخش اشتغال و خودکفایی مددجویان تحت حمایت گفت: در سال جاری 358 میلیارد و 117 میلیون ریال اعتبارات اشتغال زایی جهت مددجویان تحت حمایت به کمیته امداد استان اختصاص داده شده است تا برای یک هزار و 513 نفر مددجوی واجد شرایط ایجاد اشتغال شود.
وی در ادامه افزود: از این مبلغ اعتبار 299 میلیارد و 180 میلیون ریال آن از محل بند ب تبصره 16 قانون بودجه 97 کشور بوده است که برای یکهزار و 333 نفر اختصاص داده شده است و 58 میلیارد و 937 میلیون ریال دیگر از محل جذب اغتبارات منابع امدادی است که اشتغال 180 نفر مددجو اختصاص داده شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه سال گذشته بیش از دو هزار و 477 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 49 میلیارد تومان برای جامعه مددجوی ایجاد شده است، افزود: این تعداد فرصت شغلی زمینه خودکفایی بسیاری از مددجویان کمیته امداد را در این استان فراهم کرده است.
لطفی با اشاره به خودکفایی یکهزار و 439 نفر مددجوی تحت حمایت در سال جاری گفت: این مددجویان از دو گروه، مجریان طرح‌های کار آفرینی و مددجویان معرفی شده به مؤسسات کاریابی تشکیل شدند که به استقلال و خودکفایی مالی رسیده‌اند و می‌توانند معیشت خانوار خود را تأمین کنند.
وی عمده این مشاغل را به ترتیب آماری در حوزه های کشاورزی، دام پروری، شیلات، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی و مدنی و خدمات عنوان کرده است و گفت: مددجویان متقاضی این مشاغل قبل از ورود به شغل مورد نظر، دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را برای مدیریت صحیح طرح، فرا گرفتند.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با تاکید اهمیت تعیین مدل اشتغال‌زایی برای مددجویان اظهار کرد: در حال حاضر مدل اشتغال‌زایی کمیته امداد یکی از بهترین مدل‌های ایجاد اشتغال پایدار در سطح کشور می‌باشد.
لطفی با بیان اینکه در حال حاضر پیگیر تقویت الگوی اشتغال در کمیته امداد هستیم، گفت: در کمیته امداد یک الگوی کارشناس محور راه اندازی شده است، به این شکل که فردی که می‌خواهد اشتغال و کار آفرینی ایجاد کند، باید تحت مشاوره و نظارت قرار قرار گیرد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر مشاوره قبل و بعد از پرداخت تسهیلات به مددجویان را یکی از مزایای مدل اشتغال‌زایی کمیته امداد عنوان کرد و افزود: برای موفقیت طرح‌های اشتغال مددجویان، ناظران و امدادگران این نهاد از ابتدا تا انتها بر روند اجرای این طرح‌ها نظارت‌های لازم را دارند.
وی ملیّت پشتیبانی از طرح‌های تولیدی مددجویان را از دیگر خدمات کمیته امداد دانست و گفت: خرید محصولات تولیدی، پرداخت تسهیلات مجدد برای توسعه طرح و برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارتی از دیگر مزایای مدل اشتغال‌زایی کمیته امداد است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر