جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
کد خبر: ۶۳۹۱۸
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸

فکرشهر: زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد. صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.

منبع داده‌ها: روزنامه «تایمز آو ایندیا»

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر