پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۷۲۴۸۱
سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷

فکرشهر: استانداربوشهر گفت: تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم از مشکلات مهم و اساسی این استان بود به طوریکه سال ۹۷ شهر برازجان و پس از آن نوار ساحلی با چالش جدی برخورد کرد در همین راستا بیش از ۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع در این دولت در حوزه روستایی اصلاح و نوسازی شد.

به گزارش فکرشهر، عبدالکریم گراوند در گفت وگو با ایرنا افزود:اصلاح، بازسازی و نوسازی شبکه آبرسانی برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز  مردم از جمله برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر است.

وی ادامه داد: دولت با وجود همه مشکلات اما نسبت به تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم بی تفاوت نبوده است به نحوی که سال گذشته پنج استان کشور بعنوان استان‌های معین استان بوشهر برای اصلاح و نوسازی شبکه آبرسانی شهرهای بوشهر، برازجان و جم کمک کردند.

گراوند اضافه کرد: قبل از این دولت منطقه تنگک‌ها و سایر مناطق بخش جنوبی شهر بوشهر با تانکر آبرسانی می‌شد اما با باسازی شبکه آبرسانی این شهراین مشکل چندین ساله باعث نارضایتی مردم شده بود برطرف شد.

وی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۵۰ هزار مترمکعب آب شیرین‌کن  در دست اقدام و یا فرایندهای اداری آن برای شروع عملیات در حال انجام است که  آب شیرین‌کن جزیره شیف، هلیله و دشتی درحال اجراست و با بهره برداری از این طرح ها آب این مناطق تامین خواهد شد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: پروژه ۳۵ هزار مترمکعبی آب شیرین‌کن بوشهر که از سوی شرکت مپنا در حال انجام است قرار است تا پایان سال وارد چرخه بهره برداری شود که در صورت تحقق این امر آب شهر بوشهر به پایداری می‌رسد و بخشی از دغدغه استان برطرف می‌شود چرا که بهره‌برداری از این پروژه برای کل استان مفید است .

وی بیان کرد: همچنین در زمان حاضر برای برطرف کردن مشکل کم آبی در استان بوشهر و پایدار کردن آب مورد نیاز مشترکان ظرفیت آب شیرین‌کن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر به ۲۲هزار و ۵۰۰ مترمکعب افزایش یافته است.

استاندار بوشهراظهارداشت: با تلاش شبانه روزی همه مسئولان و دست اندرکاران ذیربط فاضلاب در بافت قدیم بوشهر در حال طی کردن مراحل نهایی خود است و این پروژه بعنوان یکی از بزرگترین اقدام‌های انجام شده در شهر بوشهر است و به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

گراوند گفت: با اجرای این پروژه بعنوان یکی از سخت‌ترین پروژه‌ها به دلیل شرایط بافت و اینکه امکان استفاده از ماشین آلات نبود، بافت قدم و ارزشمند شهربوشهر بعنوان یک گنجینه مهم نجات پیدا کرد چرا که اگر رها می‌شد این بافت از بین می‌رفت.

وی یادآورشد: برای اجرای پروژه فاضلاب بافت قدیم بوشهر از توان پنج پیمانکار استفاده شد و اگر قرار بود براساس روش‌های قبلی در این خصوص اقدام می‌شد باید پنج تا ۶ سال این پروژه به طول می انجامید همچنین در قالب اجرای این پروژه بخشی از پروژه فاضلاب قدیمی شهر نیز بازسازی شده است.

استاندار بوشهر افزود: با اجرای فاضلاب بافت قدیم بوشهر در زمان حاضر به جز منطقه جنوب که طرح مطالعاتی آن در دست اقدام است همه مناطق این شهر به فاضلاب وصل هستند.

وی ادامه داد: در زمان حاضر برای اجرای پروژه فاضلاب در بوشهر بیش از  ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که از این میزان ۱۳۰ میلیارد تومان در دولت دوم تدبیر و امید تخصیص یافته و در حال انجام است.

استاندار بوشهر گفت: با انجام کار جهادی و با دست خالی بخش زیادی از زیرساخت‌ها در بخش آب و فاضلاب دراین استان ایجاد شده و اجرای این پروژه‌ها همچنان ادامه داد.

گراوند در خصوص عمران شهری گفت: از محل اعتبارات ارزش افزوده و آلایندگی سال گذشته ۸۱۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه شهری و روستایی پرداخت شده است.

وی در خصوص راه‌ها نیز ادامه داد: در همین دولت جاده بین گناوه و دیلم که از دولت یازدهم شروع شده و جز یک قطعه ورودی دیلم به سمت گناوه که پنج کیلومتر است در حال کار و فعال است.

استاندار بوشهر اضافه کرد: همچنین پروژه  جاده عسلویه به سمت هرمزگان، محور کنارتخته ۲ قطعه توسط شرکت جهاد نصر خراسان و بخش خصوصی  و سایر محورهای استان با وجود همه مشکلات و تنگناههای مالی اما پروژه‌های راهسازی فعال است.

وی  یادآورشد: با وجود همه مشکلات و تنگناهای موجود دولت تدبیر و امید در سخت‌ترین شرایط مالی محرومان را فراموش نکرد و بی‌توجه نبوده و احداث هزار واحد مسکونی با مشارکت دولت و کمیته امداد برای نخستین بار در استان بوشهر نمونه‌ای از این اقدام است.

استاندار بوشهرگفت: اگر در گذشته هر دولتی در مدت تصدی مسوولیت اقدام به ساخت مسکن محرومان می‌کرد امروز هزاران واحد ساخته می‌شد.

گراوند درخصوص تخت‌های بیمارستانی گفت: در دولت تدبیر و امید تخت‌های بیمارستانی در استان بوشهر ۲ برابر شده‌اند به گونه‌ای که به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۴۷.۳ تخت بیمارستان در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت بیمارستان‌های دیر و تنگستان راه‌اندازی و ۷۰ تخت به بیمارستان سلمان فارسی نیز اضافه شده است.

 استاندار بوشهر گفت: همچنین بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر با ظرفیت ۱۱۰ تخت بیمارستانی تا مهرماه به ظرفیت بیمارستانی استان اضافه می‌شود.

وی بیان کرد: بهره‌برداری از بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر با توجه به شیوع بیماری کرونا به خصوص در فصل پائیز یکی از اولویت‌ها و نیاز استان است که تلاش می‌شود در زمان مقرر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

استاندار بوشهر با اشاره به اقدام‌های مهم استان در خصوص رونق تولید و بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد به چرخه کار گفت: بعد از ۶ سال بندر بوشهر توانست میزبان کشتی‌های کالاهای اساسی از جمله برنج باشد در گذشته تنها موز در این بندر تخلیه می‌شد این درحالی است که امروز چندین محموله برنج در این بندر تخلیه شده است.

گراوند با اشاره به راه‌اندازی واحدهای مختلف صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان بوشهر افزود: در حوزه کشاورزی نیز اقدام‌های خوبی از جمله ارتقای سطح گلخانه‌های استان از سطح ۱۲۵ به ۴۲۵ هکتار و احداث شهرک شیلاتی رود شور گناوه که با بهره‌برداری از آن سطح تولید در استان به ۲۰ هزار تن ارتقا می‌یابد و اجرای طرح نخلستان بعنوان مهمترین طرح اقتصاد مقاومتی از جمله اقدام‌های در حال انجام در این بخش است که با اجرای آن تحول مهمی در حوزه باغات و شیوه آبیاری آنها که امروز به صورت غرقابی انجام می‌شود صورت می‌گیرد.    

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر