پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۷۲۵۸۹
پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹

فکرشهر: نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت‌های صنعتی و اقتصادی بزرگ مستقر در استان بوشهر نسبت به اجرای مسئولیت‌های اجتماعی خود در مناطق پیرامونی توجه جدی داشته باشند.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا، عبدالکریم جمیری در نشست شورای اداری کمیته امداد استان بوشهر افزود: تامین آرامش و آسایش مردم مناطق پیرامونی صنعت نفت حداقل خواسته و حقی است که از این شرکت‌ها انتظار می‌رود.

وی اضافه کرد: در این ارتباط نیاز است دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های بزرگ صنعتی استان به شکل مستقیم و غیر مستقیم و با هماهنگی بین بخشی و فرابخشی عمل کنند تا متناسب با فعالیت‌های ذاتی این دستگاه‌ها، پدیده فقر در جامعه کاهش یابد.

وی اظهار داشت: یکی از هدف‌های بلند امام (ره) برای تشکیل نهاد کمیته امداد، برطرف کردن محرومیت از چهره جامعه است که آن را به شکل هدفمندی ترسیم کردند و در این مسیر اگرچه 

تلاش‌های فراوانی برای کاهش فقر درجامعه از سوی این نهاد انجام شده اما هنوز خانواده‌های فراوانی وجود دارد که زیرپوشش این نهاد حمایتی قرار دارند.

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مدیریت کلان بر موضوع فقر باید به گونه‌ای باشد که سالانه فقر در جامعه و جمعیت مددجویی سازمان های حمایتی کاهش یابد.

جمیری گفت: توانمندسازی خانواده‌های زیر پوشش با اولویت اشتغال گام موثری است که می‌تواند ضمن کاهش وابستگی این خانواده‌ها به کمیته امداد، زمینه مولد بودن آنها را نیز فراهم آورد.

وی بیان کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های استانی و ملی برای فقرزدایی از استان بوشهر ضروری است و بی توجهی به این مقوله می‌تواند مشکلاتی را برای جامعه ایجاد کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر گفت: امسال کار ساخت یکهزار واحد مسکونی مددجویی با همت و مشارکت دولت در این استان آغاز می‌شود.

احمد لطفی افزود: با توجه به ساخت یکهزار واحد مسکونی با مشارکت دولت و کمیته امداد و بهره‌برداری از آن در سال گذشته انتظار می‌رود با ساخت واحدهای جدید نیاز مددجویان این نهاد در سراسر استان به مسکن ایمن و بادوام برطرف شود.

وی بیان کرد: با توجه به ضرورت احداث سرپناه برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد، نیاز است نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی اقدام لازم برای جذب بودجه اجرای این پروژه از محل کمک‌های دولت را انجام دهند.

لطفی اضافه کرد: از جمعیت یک میلیون و ۱۶۲ هزار نفری این استان، نزدیک به ۸۰ هزار نفر معادل 7 درصد از جمعیت کل استان زیر پوشش این نهاد حمایتی هستند.

وی یادآور شد: اگر چه در مدت پنج سال گذشته، سالانه ۱۰ درصد از جمعیت مددجویان استان بوشهر با اجرای برنامه‌های توانمند سازی  از چرخه زیر پوششی کمیته امداد خارج می‌شوند اما در مجموع ۵۰ درصد به جمعیت زیر پوشش این نهاد افزوده شده‌است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تاکید کرد: این نهاد در شکل گیری فقر نقشی ندارد اما وقتی خانواده‌هایی مستاصل و نیازمند به این نهاد مراجعه می‌کنند و دارای شاخص‌های قرارگیری برای پوشش های حمایتی این نهاد هستند، موظف به پذیرش آنها هستیم.

لطفی گفت: برای فقرزدایی و مدیریت فقر، نیازمند یک هم گرایی بین دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های بزرگ صنعتی استان هستیم و گرنه اعتبارات ناچیز این نهاد، توان پاسخگویی حداقلی به جامعه هدف نیست.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر ادامه داد: با وجود خیران حقیقی فراوان در این استان بخش عمده‌ای از شرکت‌های بزرگ صنعتی در استان با وجود داشتن مسئولیت‌های اجتماعی، اقدام چندانی برای کمک به مدیریت فقر در استان بوشهر انجام نمی‌دهند.

وی بیان کرد: اگر در در دو دهه گذشته افرادی زیر پوشش این نهاد قرار می‌گرفتند که بزرگترین مشکل آنها معیشت و مستمری بود اما اکنون و با جوان شدن سن و جنس فقر، هر خانواده حداقل پنج مورد نیازمندی دارد که به ما مراجعه می‌کند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از اقدامات مفید و مثبت مجلس نهم، پایه دار کردن بودجه برای اشتغال مددجویان کمیته امداد در قالب تبصره ۱۶ برنامه عملیاتی سالانه بود که نتیجه آن ارائه تسهیلات ارزان قیمت اشتغال و توانمندسازی مددجویان بوده‌است که در مجلس دهم نیز ادامه یافت.

لطفی گفت: از نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی انتظار می رود که سهم استان بوشهر در حوزه اشتغال مددجویان این نهاد را ارتقا ببخشند.

لطفی با اشاره به خیر بودن مردم استان بوشهر گفت: تجزیه و تحلیل‌های آماری در کمیته امداد نشان می‌دهد این استان در مقایسه با جمعیت خود، جزو استان‌های برتر کشور در حوزه مشارکت‌های مردمی و استفاده از کمک‌های خیران برای فقرزدایی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر