جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۲۸۱ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند...
کد خبر: ۷۴۰۵۷
شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۹

فکرشهر: دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۲۸۱ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

به گزارش فکرشهر، سعید کشمیری اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌ شده‌اند.

وی بابیان اینکه در حال حاضر ۱۶۶ مورد مثبت قطعی در بیمارستان‌های استان بستری هستند گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۳۰ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: متأسفانه دو نفر از همشهریان عزیزمان روز چهارشنبه، یک نفر روز پنج‌شنبه و سه نفر روز جمعه و یک نفر نیز امروز فوت‌ شده‌اند که تست کرونای همه آن‌ها امروز مثبت اعلام‌شده است که‌ی در رده سنی ۵۶ تا ۸۰ سال هستند.

دکتر کشمیری بابیان اینکه هم‌اکنون ۵۱ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این تعداد در حال حاضر ۲۳ مورد از آن‌ها با کمک دستگاه نفس می‌کشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه آمارها نشان از کاهش قدرت کرونا در استان بوشهر است بیان کرد: تاکنون فوتی‌های مثبت در استان بوشهر به ۳۱۸ مورد رسیده است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸ هزار و ۵۰۰ مورد مثبت کرونا در استان بوشهر شناسایی‌شده است.

۲۵۴۸ ابتلا و ۲۱۶ فوتی جدید کرونا در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت نیز از شناسایی ۲۵۴۸ مورد جدید کووید-۱۹ در کشور خبر داد و گفت: یک هزار و ۶۷ نفر از این موارد جدید در مراکز درمانی بستری شدند.

 دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند.

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۶۵ هزار و ۸۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری گفت: ۴۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته وی، تا کنون دو میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی همچنین گفت: همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری درباره وضعیت قرمز استان سمنان و همچنین وضعیت هشدار در استان یزد گفت: در استان سمنان اسفند ماه سال گذشته خیز قابل توجه در موارد بستری و ابتلای ناشی از کووید ۱۹ را در اغلب شهرستانهای این استان شاهد بودیم که از فروردین سال جاری مانند سایر استانها با رعایت پروتکلها موارد ابتلا و بستری کاهش قابل ملاحظه ای داشت، اما از نیمه خردادماه مجددا شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری روزانه در اغلب شهرستانهای این استان به میزان بیش از دو برابر را هستیم. در حال حاضر هم پنج شهرستان این استان در وضعیت قرمز هستند و شیب موارد بستری در شهرستاهای شرق استان مثل شاهرود و دامغان روند تندتری دارد. با همکاری مسوولان استانی اعمال محدودیتهای بیشتر در استان و رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط سمنانی ها افزایش یافته است و امیدواریم کاهش موارد ابتلا، بستری و فوت را شاهد باشیم.

وی همچنین درباره استان یزد و وضعیت هشدار در این استان، گفت: بیماری در این استان در اسفندماه خیز قابل توجهی داشت و متاسفانه از اواسط خردادماه ۹۹ نمودار بستری روزانه در این استان مجددا روند صعودی گرفت و موارد ابتلا و بستری طی شش هفته گذشته رشد دو برابری داشت. در حال حاضر پنج شهرستان این استان در وضعیت قرمز قرار دارند و و موارد بستری در شهرستانهایی نظیر یزد، میبد، تفت و مهریز شیب تندی دارد. متاسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی در این استان ققط ۵۵ درصد است و اگر این درصد با همکاری مردم متدین و فهیم افزایش نیابد، ممکن است طی هفته های آینده شاهد قرار گرفتن این استان در وضعیت قرمز باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه، پزشکان، پرستاران، کارورزان، کلیه پرسنل مراکز درمانی در سراسر کشور شش ماه است که جان بر کف متحمل سختی های زیادی شدند و از هیچ کوشی برای نجات بیماران دریغ نکردند، گفت: در این مدت عده ای از این جهادگران عرصه سلامت را از دست دادیم و عده ای از آنها خود متحمل درد و رنج این بیماری شدند. بنابراین تنها راه حمایت از مدافعان سلامت، رعایت جدی اصول سه گانه شامل فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شستشوی دستها است و امیدواریم با همکاری یکدیگر بزودی شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر