سر خط خبرها:

گوشت مرغ

افزایش قیمت گوشت مرغ در آستانه ایام نوروز

فکرشهر: در حالیکه رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی از افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار در آستانه ایام نوروز خبر داده، اما تولیدکنندگان بر این باورند که هم چنان قیمت این محصول پایین‌تر از نرخ‌ مصوبی است که وزارت جهاد کشاورزی مشخص کرده است، همچنین به نظر می‌رسد با توجه به ذخائر دولتی کمبودی برای تامین نیاز مردم در شب عید وجود نداشته باشد.\n\nبه گزارش فکرشهر، مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:در چند روز اخیر به دلیل عرضه کم مرغ توسط تولیدکنندگان به بازار شاهد افزایش قیمت مرغ بوده‌ایم و قیمت آن در مقایسه با هفته گذشته 300 تومان و نسبت به روز گذشته 100 تومان افزایش داشته است.

آخرین خبرها از ممنوعیت "خمیر مرغ":دامپزشکی بالاخره موافقت کرد

فکرشهر: رییس سازمان غذا و دارو درباره استفاده از گوشت مرغ به جای خمیرمرغ در فرآورده‌هایی نظیر سوسیس و کالباس توضیح داد.\n\nبه گزارش فکرشهر، دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، درباره استفاده از گوشت مرغ به جای خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس با بیان اینکه این موضوع چیزی بود که از ابتدا مد نظر ما قرار داشت، گفت: در این راستا تفاهم کلی بین سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی به عمل آمده که امیدواریم اجرا و مشکل خمیر مرغ حل شود.

واردات مرغ به استان بوشهر ممنوع شود

فکرشهر: مرغ یکی از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم است که در سال‌های اخیر شاهد افزایش میزان تولید مرغ در سطح کشور هستیم و در استان بوشهر نیز تعداد مرغ‌داری‌ها افزایش یافته و شاهد رشد تولید مرغ در استان هستیم.\n\nهم‌اکنون در استان بوشهر ۲۱۸ واحد مرغ‌داری فعالیت دارند و سالانه بیش از ۳۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که این میزان بیش از نیازها است و مرغ‌داری‌ها با همه ظرفیت کار نمی‌کنند.

طرح ردیابی تولید گوشت مرغ از مزرعه تا سفره در 19 استان

فکرشهر: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح ردیابی تولید گوشت مرغ از مزرعه تا سفره در 19 استان کشور اجرا شده است.\n\nبه گزارش فکرشهر، عباس عباسی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در استان بوشهر افزود: پیش بینی می شود تا پایان آبان ماه سال جاری این طرح در سراسر استان های کشور اجرایی شود.\n\nوی اظهارکرد: از حلقه های اصلی شعار ردیابی تولید گوشت از مزرعه تا سفره، کنترل و رصد کردن گوشت تولیدی شده است که سازمان دامپزشکی توانسته با استقرار سامانه الکترونیکی به خوبی این مهم را عملی کند. 

محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

فکرشهر: خمیر مرغ ماده اصلی و پایه بسیاری از فرآورده‌های گوشتی کشور است که از حدود 15 سال پیش به صورت جدی وارد صنعت فرآوردهای گوشتی کشور شده است و رفته رفته جایگزین گوشت قرمز شد. اما واقعا خمیر مرغ چیست و چگونه تهیه می‌شود؟ممنوعیت استفاده از این ماده در فرآورده‌های گوشتی باعث شد تا پارسینه به به بررسی چگونگی تولید ماده اولیه سوسیس و کالباس بپردازد.

صفحه‌ها

اشتراک در RSS - گوشت مرغ