پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
فکرشهر: محققان خمیردندانی با طعم شکلات تولید کرده‌اند که در آن از عصاره کاکائو به جای فلوراید استفاده شده است.به گزارش فکرشهر و به نقل از ایسنا، خمیردندان جدید یک شرکت، با طعم دلپذیر کاکائو مزه‌ای شبیه پودینگ دارد؛ بر خلاف اغلب خمیردندان‌ها،‌ در این محصول از فلوراید استفاده نشده است و محققان به جای آن از ماده‌ای به نام Rennou استفاده کرده‌اند.این ماده از دانه کاکائو استخراج شده و به هیچ عنوان سمی نیست و فرد می‌تواند پس از مسواک زدن، خمیردندان را قورت بدهد.
کد خبر: ۱۲۹۱
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

فکرشهر: محققان خمیردندانی با طعم شکلات تولید کرده‌اند که در آن از عصاره کاکائو به جای فلوراید استفاده شده است.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ایسنا، خمیردندان جدید یک شرکت، با طعم دلپذیر کاکائو مزه‌ای شبیه پودینگ دارد؛ بر خلاف اغلب خمیردندان‌ها،‌ در این محصول از فلوراید استفاده نشده است و محققان به جای آن از ماده‌ای به نام Rennou استفاده کرده‌اند.

این ماده از دانه کاکائو استخراج شده و به هیچ عنوان سمی نیست و فرد می‌تواند پس از مسواک زدن، خمیردندان را قورت بدهد.

در خمیردندان شکلاتی از تئوبرومین،‌کلسیم و فسفات بعنوان جایگزین طبیعی فلوراید استفاده شده است.

به گفته محققان، مواد تشکیل‌دهنده این خمیردندان خوش طعم علاوه بر پاک کردن، به سفیدی و استحکام دندان‌ها نیز کمک کرده و استفاده آن بویژه برای کودکان بسیار خوشایند است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر