چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
فکرشهر: تحقیقات مجید عزتی، محقق ایرانی امپریال کالج لندن نشان می دهد که با اصلاح یا کاهش شش عامل خطرناک می توان از بروز 37 میلیون مرگ زودرس جلوگیری کرد.به گزارش فکرشهر و به نقل از ساینس، این شش فاکتور خطر شامل مصرف تنباکو (دخانیات)، الکل، نمک و فشار خون بالا، قند خون و چاقی است.در این تحقیقات آمده است که با کاهش و مهار این شش عامل می توان از 37 مرگ زودرس ناشی از بیماری های غیر واگیردار در یک بازه پانزده ساله ( بین سال های 2010 تا 2025) جلوگیری کرد. منظور از بیماری های غیر واگیر، چهار گروه بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های مزمن تنفسی و سرطان و دیابت است.
کد خبر: ۱۹۹۵
سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲

فکرشهر: تحقیقات مجید عزتی، محقق ایرانی امپریال کالج لندن نشان می دهد که با اصلاح یا کاهش شش عامل خطرناک می توان از بروز 37 میلیون مرگ زودرس جلوگیری کرد.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ساینس، این شش فاکتور خطر شامل مصرف تنباکو (دخانیات)، الکل، نمک و فشار خون بالا، قند خون و چاقی است.

در این تحقیقات آمده است که با کاهش و مهار این شش عامل می توان از 37 مرگ زودرس ناشی از بیماری های غیر واگیردار در یک بازه پانزده ساله ( بین سال های 2010 تا 2025) جلوگیری کرد. منظور از بیماری های غیر واگیر، چهار گروه بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های مزمن تنفسی و سرطان و دیابت است.

یافته ها نشان می دهد که مهار این شش عامل خطرساز، مانع از بروز مرگ زودرس، به میزان 22 درصد در مردان و 19 درصد در زنان در سال 2025 در مقایسه با سال 2010 می شود. این آمار به معنی جلوگیری از 16 میلیون مرگ زودرس در افراد 30 تا 70 ساله و 21 میلیون در افراد 70 سال به بالاست.

در این گزارش آمده است که فشار خون بالا و مصرف دخانیات، خطرناک تر از مابقی عوامل هستند.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه The Lancet منتشر شده است. 

منبع:ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر