جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: پس از حدود 30 ماه مدیرعاملی مسعود نصوری در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، و علیرغم مطرح شدن نام های مختلفی برای مدیریت این مجموعه نفتی، صبح امروز، با امضاء حکم مهندس مهدی یوسفی توسط رکن الدین جوادی، سکان مدیریت این سازمان به یکی از نیروهای بومی صنعت نفت سپرده شد...
کد خبر: ۲۹۶۶
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

فکرشهر: پس از حدود 30 ماه مدیرعاملی مسعود نصوری در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی  پارس، و علیرغم مطرح شدن نام های مختلفی برای مدیریت این مجموعه نفتی، صبح امروز، با امضاء حکم مهندس مهدی یوسفی توسط رکن الدین جوادی، سکان مدیریت این سازمان به یکی از نیروهای بومی صنعت نفت سپرده شد.

به گزارش فکرشهر، پس از انتخاب زنگنه به عنوان وزیر نفت و در اولین سفر خود به عسلویه، گمانه زنی ها برای تغییر مدیرعامل این سازمان قوت گرفت. 

مجید حسینی کنگانی (مدیرعامل سابف باشگاه شاهین، مشاور سابق مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس، مدیر سابق توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مشاور استاندار بوشهر) اولین گزینه بومی پیشنهادی برای این سازمان بود که بعدها در کنار نام وی، اسامی دیگری همچون محی الدین جعفری (مدیر فعلی طرح های مهندسی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس)، حجت الله فریدونی (مدیر فعلی توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس)، سیدعبدالجلیل رضوی (مدیرعامل سابق سازمان منطقه ویژه اقتصادیانرژی پارس)، غلامعلی میگلی نژاد (نماینده دوره هشتم مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی و شهردار سابق بوشهر)، عبدالرحمن ندیمی بوشهری (استاندار سابق بوشهر ومشاور وزیر نفت) و نهایتاً اسماعیل تبادار (استاندار سابق بوشهر و مدیرعامل مستعفی شرکت فرودگاه های کشور) مطرح شد.

پیش تر و در دو مرحله نام دو مدیر غیربومی برای این سازمان مطرح شد که با واکنش  رسانه ها، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و پیگیری های مسئولین از جمله  استاتدار این موضوع مسکوت و سپس منتفی گردید.

اولین گزینه غیر بومی مطرح شده برای مدیرعاملی این سازمان، حیدر اسکندرپور شهردار اسبق بوشهر و از نیروهای کازرونی بود که از حمایت های برخی نمایندگان استان فارس در مجلس و موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات برخوردار بود. 

مخالفت با اسکندرپور به مراتب از مخالفت با گزینه دوم یعنی علی وکیلی بیشتر بود و این موضوع به خاطر حساسیت مردم و مسئولین استان به انتخاب یک نیروی فارسی در عسلویه به دلیل موضوع دیرینه و حساسیت زای الحاق عسلویه و بخش هایی از استان بوشهر به استان همسایه برمی گردد.

دومین انتخاب غیر بومی وزارت نفت که تا مرز امضای حکم وی توسط شخص وزیر نیز پیش رفت، علی وکیلی مدیرعامل سابق شرکت نفت و گاز پارس و یار دیرین بیژن زنگنه در جهادسازندگی و سپس وزارت نیرو بود. وکیلی که در دولت  احمدی نژاد حکم گرفته بود، در دولت دوم احمدی نژاد نیز برکنار شده بود، و از آن روز تا کنون در مرکز مطالعات انرژی نفت به کارهای پژوهشی مشغول است.

هرچند با مخالفت بوشهری ها با گزینه غیربومی، وزارت نفت با فراخواندن نیروهای بومی و درنگ بر نام اسماعیل تبادار - که بر خلاف زمان انتخاب استاندار بوشهر از حمایت همه طیف های سیاسی برخوردار شد- در صدد آرامش در فضای انتخاب مدیرعامل سازمان عریض و طویل پارس جنوبی برآمد، اما با کناره گیری تبادار و عدم پذیرش این مسئولیت،نگاه ها به سمت مهدی یوسفی، جوان بومی صنعت نفت رفت.

گفته می شود در روزهای اخیر رایزنی های زیاد و مختلفی از سوی نمایندگان، استاندار وبرخی شخصیت های سیاسی استان برای انتخاب یک فرد بومی برای مدیرعاملی سازمان منطقه  ویژه اقتصادی انرژی پارس صورت گرفته بود و این موضوع از سوی دولت به وزارت نفت منتقل و زنگنه در دستوری به جوادی مدیرعامل شرکت ملی نفت با انتخاب یک نیروی بومی شاغل در صنعت نفت به عنوان مدیرعامل این مجموعه موافقت می نماید.

مهدی یوسفی کیست؟

مهدی  یوسفی متولد فروردین ماه 1355 در روستای فاریاب دشتستانِ می باشد. وی پس از تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود در دبستان بلال حبشی و مدرسه ابوذر غفاری،در سال 1368 در کنکور ورودی دبیرستان نمونه توحید شیراز شرکت و پس از قبولی برای ادامه تحصیلات به شیراز رفت. 

یوسفی با اخذ دیپلم ریاضی فیزیک در سال 1372، باقبولی در کنکور دانشگاه صنعت نفت (دانشکده مهندسی نفت)، برای تحصیلات مقطع  کارشناسی خود روانه اهواز شد و لیسانس مهندسی شیمی با گرایش صنایع گاز را در سال1376 از آن دانشگاه با معدل A اخذ نمود.

او سپس برای سربازی و کار به پالایشگاه ولی عصر (عج) جم رفت. چند سال بعد در کنکوری که وزارت نفت و سازمان سنجش برای اعزام دانشجو به دوره کارشناسی ارشد با دانشگاه های طرف قرارداد خارجی برگزار کردند، در رشته مدیریت پروژه پذیرفته شد و برای مدرک کارشناسی ارشد در سال 2007 از دانشگاه گالگری به کانادا رفت و برای ادامه خدمت به صنعت نفت بازگشت.

مهدی  یوسفی پس از استخدام در پالایشگاه فجر جم، در سمت های مختلفی همچون کارمند نوبت کار پالایش، اتاق کنترل پالایش، متصدی آموزش های حرفه ای، مهندس ارشد پالایش، مشاورمدیر عامل و رئیس آموزش و روابط عمومی بزرگترین شرکت پالایش گاز خاورمیانه عهده دار مسئولیت بوده است.

وی در دوران مدیرعاملی موسی سوری و سیدپیروز موسوی به سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منتقل و مسئولیت مدیریت های توسعه اقتصادی و جذب سرمایه و خدمات شهری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را به عهده گرفت.

در مردادماه سال 90 و پس از کوچ موسی سوری به شرکت نفت و گاز پارس، مهدی یوسفی به عنوان مدیر منطقه یک (پارس جنوبی) شرکت نفت و گاز پارس منصوب شد.

حکم انتصاب یوسفی

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حکمی  خطاب به مهدی یوسفی، وی را به عنوان مدیرعامل جدید سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب و معرفی کرد.

در حکم جوادی آمده است: در راستای بکارگیری مدیران  جوان و نظر به تجربیات،قابلیت ها و آشنایی با نیازها و توسعه در منطقه پارس جنوبی و با توجه به مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران، به موجب این حکم به عنوان"مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس" منصوب می شوید.

نظر به حساسیت و اهمیت توسعه و اداره پارس جنوبی و نقش بیبدیل آن در اقتصاد کشور ضرورت دارد، با باز تعریف نقش منطقه ویژه و تجدید سازمان وساختار آن شرکت، جذب و بکارگیری نیروهای توانمند و ذی صلاح در جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و شتاب بخشیدن به توسعه صحیح و حرفه ای منطقه اقدامات لازم انجامشود.

جوادي  با توجه به اهميت و جايگاه سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس از مديرعامل جديدسازمان منطقه ويژه اقتصادي پارس خواستار اقدام لازم و به موقع در بررسي روند توسعه  منطقه با اهداف و ماموريت هاي آن و ارايه گزارشي از موارد ضروري براي بهبود، بازتعريف و تبيين مجدد نقشه راه توسعه منطقه، تعريف و تدوين حدود رابط و مسئوليت هابا شركت ها و سازمان هاي مرتبط با صنعت نفت و اعمال مديريت مناسب براي پشتيباني ازآنها و تعريف روابط با شركت هاي مستقر و يا فعال بخش خصوصي شد.

ارايه هاي جذب سرمايه، تعريف برنامه هاي ضروري براي توسعه باهمكاري مديريت هاي برنامه ريزي تلفيقي شركت هاي ملي نفت، ملي گاز، ملي صنايع پتروشيمي از ديگر اقدامات لازم، به موقع و مورد تاكيد است.

ضرورت دارد ظرف يك ماه گزارشي از وضعيت آن سازمان و راهكارهاي بهبود ارتقا ماموريت ها و انجام وظايف شركت براي طرح در هيئت مديره را ارايه فرماييد.
منبع: بیست

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر