چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار جامعه
مطالب بیشتر
فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: میزان هدر رفت آب در شبکه های های آبرسانی شهری این استان بیش از 29 درصد و در شبکه های روستایی به 38درصد است.
کد خبر: ۳۰۸
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵

فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: میزان هدر رفت آب در شبکه های های آبرسانی شهری این استان بیش از 29 درصد و در شبکه های روستایی به 38درصد است.
به گزارش فکرشهر و به نقل از سوک، حیدر دهقانی در نشست با مسوولان استان بوشهر افزود: طول شبکه توزیع آب در این استان سه هزار و 135 کیلومتر است که بیش از 40 درصد از این شبکه فرسوده و برای نوسازی آنها به 228 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی با بیان این که بیش از 90 درصدآب شرب این استان از استان های همجوار تامین می شود ادامه داد: آب شرب استان بوشهر درنقاط شهری 44.6 درصد از خط آبرسانی کوثر، 31 درصد از خطوط دوم و سوم و 3.1 درصد از چاه های آب درون استانی تامین می شود.

دهقانی ادامه داد: اکنون ظرفیت مخازن ذخیره آب در شهرهای استان بوشهر 218هزار متر مکعب است که با راه اندازی 70 هزار متر مکعب در دست ساخت به 290 هزارمتر مکعب می رسد.

وی بیان کرد: در نقاط شهری و روستایی استان بوشهر بیش از 289 هزار مشترک از خدمات شرکت آب و فاضلاب استان بهره مند هستند.

دهقانی با اشاره به طول 740کیلومتری خطوط آبرسانی استان بوشهر اضافه کرد: خط انتقال دوم آبرسانی 150کیلومتر با 42سال قدمت، خط سوم 190 کیلومتر با 22 سال قدمت و خط آبرسانی کوثر با 400 کیلومتر و 12 سال قدمت خطوط آبرسانی استان بوشهر است.

استاندار بوشهر گفت: برای جبران کمبود آب آشامیدنی و تامین نیاز مردم در این زمینه طرح های خوبی پیش بینی شده که بزودی در سطح استان اجرا می شوند.

مصطفی سالاری افزود: اکنون برخی از نقاط استان بوشهر دچار بحران کم آبی هستند و تامین آب آشامیدنی در شهرها و روستاها در اولویت برنامه های استان است و مشکل آبرسانی در استان در سه برنامه کوتاه، میان و بلند مدت باید برطرف شود.

وی با اشاره به حفر 13 حلقه چاه آب شرب در استان بوشهر اضافه کرد: 13 حلقه چاه آب شرب در نقاط بحرانی استان بوشهر بزودی با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر حفر، تجهیز و به خط انتقال آب شهرها و روستاهای استان منتقل می شود که برای این مهم 32 میلیارد ریال مصوب شده است.

سالاری بیان کرد: این طرح باید تا پیش از آغاز فصل گرما اجرایی شود و برای تامین کمبود آب شرب استان بوشهر علاوه بر حفر چاه آب، 24 حلقه چاه کف شکنی و 32 حلقه دیگر به تجهیزات لازم مجهز می شود.

وی با تاکید بر تسریع در اجرای طرح آب شیرین کن بوشهر گفت: برای تسریع در اجرای ایجاد تاسیسات آب شیرین کن بوشهر لازم است با همکاری شرکت آب منطقه ای بوشهر و منابع طبیعی جانمایی مناسبی صورت بگیرد.

استاندار بوشهر بر مشارکت بیشتر مردم در مصرف بهینه آب تاکید کرد و گفت: مردم نقش تاثیر گذاری در کنترل و مدیریت مصرف آب می توانند داشته باشند و سبب جلوگیری از بحران کم آبی شوند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر