چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: استعدادهای استان بوشهر مدیریت و پرورش داده شود.به گزارش فکرشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در آیین راه‌اندازی نخستین دوره نجاری کودکان سه تا شش ساله بوشهری اظهار داشت: برای اینکه آینده‌ای روشن همراه با توسعه و پیشرفت داشته باشیم باید سرمایه‌گذاری مناسبی برای تقویت کودکان صورت بگیرد و این موضوع در همه عرصه‌ها باشد.وی خواستار فراهم ساختن زمینه برای ارائه دانش و آموزش فنی به قشرهای مختلف جامعه به ویژه کودکان شد و اذعان داشت: باید شرایط فکری و ذهنی و هملی مناسبی برای ورود به اقتصاد و تولید ثروت ایجاد شود.
کد خبر: ۴۹۳۰
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۳

فکرشهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: استعدادهای استان بوشهر مدیریت و پرورش داده شود.

به گزارش فکرشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در آیین راه‌اندازی نخستین دوره نجاری کودکان سه تا شش ساله بوشهری اظهار داشت: برای اینکه آینده‌ای روشن همراه با توسعه و پیشرفت داشته باشیم باید سرمایه‌گذاری مناسبی برای تقویت کودکان صورت بگیرد و این موضوع در همه عرصه‌ها باشد.

وی خواستار فراهم ساختن زمینه برای ارائه دانش و آموزش فنی به قشرهای مختلف جامعه به ویژه کودکان شد و اذعان داشت: باید شرایط فکری و ذهنی و هملی مناسبی برای ورود به اقتصاد و تولید ثروت ایجاد شود.

امام جمعه بوشهر به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر در توسعه و پیشرفت اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: استان بوشهر در آینده می‌تواند به عنوان آلبوم توسعه و پیشرفت تبدیل شود و این موضوع مستلزم این است که استعدادها شناسایی شوند و پرورش یابند.

وی کودکان را آینده سازان فردا خواند و ادامه داد: باید دوره‌های آموزش مهارتی برای کودکان برگزار شود تا شاهد مهارت افزایی و ایجاد عشق به کسب مهارت و تولید در کودکان باشیم.

صفایی بوشهری خواستار استفاده از همه توان و ظرفیت‌ها برای ارائه آموزش به کودکان شد و اذعان داشت: فضاسازی مناسب کارگاه‌های آموزشی برای کودکان به منظور فعال کردن خلاقیت، تقویت مهندسی فکر و توانمندسازی آنان ضروری است.

ایجاد خلاقیت و انگیزه در کودکان و فرهنگ سازی مفهوم کارآفرینی

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر به تلاش‌های صورت گرفته برای راه‌اندازی دوره نجاری کودکان سه تا شش ساله بوشهری اشاره کرد و اظهار داشت: کودکان به مدت 18 ساعت به صورت هفت ساعت تئوری و 11 ساعت کار عملی طی 12 جلسه  در کارگاه شرکت دارند.

حسین خمسه با اشاره به استفاده از روش‌های تجربه، مشاهده، آزمایش، بحث و گفتگو و کاردستی در این کارگاه‌ها، اذعان داشت: کودکان در این دوره ها با کار با سوهان کار با اره، کار با چسب چوب, ابزار شناسی، کار با سیم و سیم چین،کار با گیره، کار با پیچ گوشتی کار با چکش و میخ آشنا می‌شوند.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های رباتیک، ابزارشناسی و فناوری اطلاعات برای کودکان در استان بوشهر، اضافه کرد: کارگاه مهارت آموزی نجاری امسال برای نخستین بار در استان بوشهر برگزار شده است.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر مهم‌ترین اولویت مراکز فنی و حرفه‌ای را توجه به اشتغال جوانان عنوان کرد و افزود: کارگاه‌های تخصصی فنی برای تامین نیروهای مورد نیاز بومی استان بوشهر برای پارس جنوبی راه‌اندازی شده است.

وی ایجاد خلاقیت و انگیزه در کودکان و فرهنگ سازی مفهوم کارآفرینی و تولید را بسیار مهم خواند و گفت: از جمله اهداف برگزاری این دوره‌های آموزشی می‌توان به آشنایی با ابزار آلات، فرهنگ سازی ایمنی در کار، یادگیری مهارت خود یاری و ترویج مهارت های دستی و حرکتی اشاره کرد.

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر