پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اعلام کرد: با تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی و با تکیه بر توان داخلی، رکورد سرعت حفاری در حفره هشت و نیم اینچ چاه شماره 2 سکوی A فاز 19 پارس جنوبی بار دیگر شکسته شد و به 423 متر رسید.رکورد جدید سرعت حفاری در پارس جنوبی ثبت شدبه گزارش فکرشهر، این روابط عمومی به نقل از مدیر پیگیری پروژه های گروه پتروپارس افزود: همزمان با هفته دولت و با تکیه بر توان و دانش داخلی، مهندسان شرکت حفاری پتروپارس با ثبت سرعت حفاری 423 متر در روز توانستند در فاصله کمتر از یک ماه، رکورد قبلی را بیش از 100 متر ارتقا دهند.
کد خبر: ۵۲۲۶
شنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

فکرشهر: روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اعلام کرد: با تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی و با تکیه بر توان داخلی، رکورد سرعت حفاری در حفره هشت و نیم اینچ چاه شماره 2 سکوی A فاز 19 پارس جنوبی بار دیگر شکسته شد و به 423 متر رسید.
رکورد جدید سرعت حفاری در پارس جنوبی ثبت شد
به گزارش فکرشهر، این روابط عمومی به نقل از مدیر پیگیری پروژه های گروه پتروپارس افزود: همزمان با هفته دولت و با تکیه بر توان و دانش داخلی، مهندسان شرکت حفاری پتروپارس با ثبت سرعت حفاری 423 متر در روز توانستند در فاصله کمتر از یک ماه، رکورد قبلی را بیش از 100 متر ارتقا دهند.

سیدهادی میرباقری اضافه کرد: ارتقای رکورد حفاری از 322 به 423 متر با تجهیزات موجود در ایران بی نظیر است.

وی یادآورشد: این رکورد در حفره هشت و نیم اینچ چاه شماره 2 سکوی A فاز 19 پارس جنوبی با دکل حفاری سحر 2، با تلاش جمعی و بکارگیری تجربیات مهندسان و تیم های حفاری شرکت های پتروپارس، حفاری شمال و شرکت های سرویس دهنده مستقر در این سکو ثبت شده است.

میرباقری با تاکید بر این که حفاری این سکو به بخش مخزن و منطقه گازی رسیده و دارای حساسیت های بسیاری است، ادامه داد: با توجه به تحریم های ظالمانه و فقدان حضور شرکت های بین المللی، کسب این گونه رکوردها نشان از مدیریت جهادی و عزم ملی ایرانیان است.

رکورد قبلی سرعت حفاری در پارس جنوبی 322 متر در روز توسط دکل حفاری سحر2 بود که اواسط مرداد امسال شکسته شد و رکورد پیش از آن نیز 243 متر در روز توسط دکل حفاری آبان بود که تمام این رکوردها توسط حفارمردان پتروپارس و شرکت های همکار به عنوان نماد زرین توانمندی متخصصان ایرانی ثبت شده است.

فاز 19 پارس جنوبی در میان پروژه هایی که از سوی وزارت نفت به عنوان پروژه های اولویت دوم پس از فازهای 12، 15 و 16 و 17 و 18مطرح هستند دارای بیشترین پیشرفت است.

تاسیسات خشکی فاز 19 در منطقه تنبک در استان بوشهر و در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس احداث می شود و چاه ها و سکوهای فراساحل در فاصله حدود 120 کیلومتری از ساحل خلیج فارس واقع شده است.

تزریق روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری و تولید 80هزار بشکه میعانات گازی در روز برای فاز 19 پیش بینی شده است. 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر