پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: با عدم رغبت قریب به اتفاق بانک های استان به ارائه وام ازدواج به متقاضیان خبر می رسد که دولت در این زمینه تمهیدات خاصی اندیشیده است .به گزارش فکرشهر، در حالی که یکی از معضلات ازدواج کمبود منابع مالی برای جوانانی است که قصد ازدواج دارند و می توانند با اخذ تسهیلات بانکی در قالب وام قرض الحسنه بخشی از دغدغه خود را برطرف سازند اما بیشتر بانک های استان ترجیح می دهند که با اعلام نداشتن اعتبارات لازم خود را چندان در گیر پرداخت این تسهیلات قرض الحسنه نکند .این در حالی است که بانک ها موظف هستند بخشی از منابعشان را هر سال به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اختصاص دهند.
کد خبر: ۷۴۵۴
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

فکرشهر: با عدم رغبت قریب به اتفاق بانک های استان به ارائه وام ازدواج به متقاضیان خبر می رسد که دولت در این زمینه تمهیدات خاصی اندیشیده است .

به گزارش فکرشهر، در حالی که یکی از معضلات ازدواج کمبود منابع مالی برای جوانانی است که قصد ازدواج دارند و می توانند با اخذ تسهیلات بانکی در قالب وام قرض الحسنه بخشی از دغدغه خود را برطرف سازند اما بیشتر بانک های استان ترجیح می دهند که با اعلام نداشتن اعتبارات لازم خود را چندان در گیر پرداخت این تسهیلات قرض الحسنه نکند .

این در حالی است که بانک ها موظف هستند بخشی از منابعشان را هر سال به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اختصاص دهند.

کافی است به آخرین آمار بدست آمده ازمنابع رسمی از سال 88 تا پایان دولت دهم یعنی مرداد ماه92 نگاهی اجمالی بیاندازیم که مشخص می شود که در کلان کشور از حدود 3 میلیون و600  هزار واقعه ازدواج ثبت شده ، تنها 5میلیون نفرموفق به دریافت وام ازدواج شدند و بیش از دو میلیون نفرپشت نوبت وام ازدواج ماندند. از سال 92 تا کنون هم نزدیک به یک میلیون و صد هزار واقعه ازدواج به ثبت رسیده است که این تعداد زوج هم متقاضی وام ازدواج شده اند و بی شک به بازماندگان وام ازدواج سالهای قبل افزوده خواهند شد.

این درحالی است که بیشترین آمارطلاق درسال اول زندگی مربوط به سالهای 88 تا 90 بوده است که این موضوع نیز نشان دهنده کاهش امید و افزایش مشکلات اقتصادی و اجتماعی درمیان خانواده های نوپا است.

در اواخر دولت دهم تعداد بانک‌های عامل که وام ازدواج پرداخت می کردند از انگشتان یک دست نیز تجاوز نمی‌کرد و آن نیز فقط بانک‌های دولتی را در برمی‌گرفت اما با برنامه‌ریزی دولت و برگزاری جلسات هماهنگی با بانک‌های کشور علاوه بر بانک‌های دولتی چندین بانک خصوصی نیز به پرداخت‌کنندگان وام ازدواج پیوستند.

 هرچند بسته به میزان اعتبار در هر استان تعداد بانک‌های عامل تسهیلات ازدواج نیز تغییر می‌کند ولی بنابر اطلاعات سامانه تسهیلات ازدواج هم‌اکنون 13 بانک شامل ملت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، کشاورزی، تجارت، صادرات، قرض‌الحسنه مهر ایران، پارسیان، دی، ایران زمین، ملی، سپه و سامان وام ازدواج پرداخت می‌کنند که البته تعداد بانک‌های پرداخت‌کننده در هر استان متفاوت است.

بر اساس اطلاعات موجود در این سامانه ؛ بانک های صادرات ، تجارت ، رفاه کارگران و دی در استان بوشهر موظف به پرداخت تسهیلات ازدواج به جوانان شده اند .

انتظار می رود با همکاری این بانک ها شرایط مساعد برای پرداخت تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای ازدواج مهیا شود تا جوانانی که عمدتا در لایه های متوسط رو به پایین دهک های جامعه قرار دارند و می توانند با دریافت این تسهیلات، ازدواجی آسان به همراه خرید مایحتاج اولیه یک زندگی را انجام دهند بیش از این در کش و قوس نبود یا کمبود تسهیلات از طرف بانک ها امروز و فردا نشوند .

هرچند که مبلغ کنونی این وام به تنهایی برطرف کننده یک ازدواج آسان نیز نمی باشد و لزوم افزایش میزان آن به خوبی احساس می شود.

منبع:سوک

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر