پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: پس از افزایش قیمت نان در استان بوشهر، مردم انتظار ارتقای کیفیت هم داشتند، اما حالا مردم خورموج در شهرستان دشتی از کیفیت پایین نان گلایه دارند، ضمن اینکه نانوایان هم از کیفیت پایین آرد تولیدی گلایه می‌کنند.به گزارش فکرشهر، انتظار مردم برای افزایش کیفیت نان پس از بالا رفتن قیمت نان برآورده نشده و همچنان از کیفیت پایین نان گلایه دارند.در یک هفته گذشته همزمان با کل کشور، قیمت نان در بوشهر نیز حدود 30 درصد افزایش داشته اما خبری از کیفیت مطلوب نان در دشتی نیست.
کد خبر: ۷۹۹۴
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸

فکرشهر: پس از افزایش قیمت نان در استان بوشهر، مردم انتظار ارتقای کیفیت هم داشتند، اما حالا مردم خورموج در شهرستان دشتی از کیفیت پایین نان گلایه دارند، ضمن اینکه نانوایان هم از کیفیت پایین آرد تولیدی گلایه می‌کنند.

به گزارش فکرشهر، انتظار مردم برای افزایش کیفیت نان پس از بالا رفتن قیمت نان برآورده نشده و همچنان از کیفیت پایین نان گلایه دارند.

در یک هفته گذشته همزمان با کل کشور، قیمت نان در بوشهر نیز حدود 30 درصد افزایش داشته اما خبری از کیفیت مطلوب نان در دشتی نیست.

یک خانم 45 ساله ساکن لنگک خمینی‌آباد گفت: قیمت نان را اگر بالا می‌برند، حداقل نظارتی بر کیفیت آن داشته باشند.

شاتر نانوا شماره 13 شهر خورموج در پاسخ به اینکه مشتریان شما از کیفیت پخت نان گله‌مند هستند، خاطرنشان کرد: من این گلایه را می‌پذیرم، اما یکی هم به فکر ما باشد، وقتی کیفیت آرد ما پایین است، باید چه کار کرد.

وی ادامه داد: من در پخت نان دقت می‌کنم، اما کیفیت آرد مناسب نیست، آرد خوب بدهند نان خوب هم پخت می‌کنیم، هر کس می‌خواهد مشتری را جذب کند.

فردی که خود را علی معرفی کرد نیز گفت: واقعا باید نظارت دقیق از سوی مسئولان صورت گیرد، خود شما شاهد هستید حاشیه نانی که خریداری کرده‌ام، خمیر است من از افزایش قیمت آن هیچ ناراحت نیستم، اما از کیفیت رضایت ندارم.

مرضیه که خود را خانه‌دار معرفی کرد به فارس گفت: من از پخت این نانوایی راضی هستم، اما مسئولان نظارت بیشتری بر نانوایی لنگک داشته باشند.

وی ادامه داد: من مجبورم به مرکز شهر بیایم تا نان خریداری کنیم، زیرا نان نانوایی کنار دره تاج‌آباد اصلا به درد نمی‌خورد، خودتان هم بروید ببینید.

حسین که خود را معلم بازنشسته معرفی کرد، به خبرنگار فارس گفت: چند سال است که قیمت نان تغییر نکرده بود، بحثی نیست، اما باید در کنار افزایش قیمت نظارت بیشتری هم باشد.

وی افزود: هر خانوار شهری، روستایی، عشایری و... نیاز به نان دارد اما نان باید با کیفیت باشد، من به عنوان یک فرهنگی انتظار دارم اولا بر کیفیت نان بیشتر نظارت شود نه اینکه ما باید بگویم، چون قیمت افزایش یافته نان با کیفیت‌تر شود، بلکه نان باید همیشه با کیفیت باشد.

وی اضافه کرد: هر چند پخت بعضی از نانوایی‌ها با کیفیت است، اما بعضی از نانوایی‌ها بوی ترشی به خود می‌گیرد، من کارشناس نیستم و انتظار دارم به عنوان یک شهروند توجه و نظارت بیشتری بر کیفیت نان صورت گیرد.

مردم نان بی‌کیفیت خریداری نکنند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتی در همین ارتباط به خبرنگار فارس در دشتی گفت: مردم از خرید نان بی‌کیفیت خودداری کنند.

علی دیبا افزود: مردم در صورت خرید نان بی‌کیفیت و ضعیف، گزارش خود را به سامانه 124 اداره صنعت، معدن و تجارت منعکس کنند.

دیبا تصریح کرد: در حال حاضر 67 واحد خبازی در شهرستان دشتی فعال است که از این تعداد 51 واحد شهری و 33 واحد آن در خورموج، 12 واحد در کاکی، چهار واحد در بادوله و دو واحد در شهر شنبه است و 16 واحد نانوایی نیز در روستاهای شهرستان به فعالیت مشغولند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتی افزود: از تعداد 67 واحد خبازی شهرستان دشتی دو واحد بربری، دو واحد سنگک، یک واحد لواش و مابقی تافتون هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر با عنایت به بررسی‌های به عمل آمده کیفیت نان در سطح شهرستان دارای بالاترین کیفیت در سطح استان است.

دیبا خاطرنشان کرد: نظارت بازرسان در قالب گشت‌های مشترک انجام می‌شود و در قالب بازرسی‌ها و گشت‌های انجام شده تذکرات، ارشادها و راهنمایی‌های لازم به متصدیان و کارگران واحدهای خبازی برای بهبود کار داده می‌شود که این امر نشان‌دهنده عزم جدی تمام دست‌اندرکاران مرتبط با حوزه آرد و نان شهرستان است.

وی اضافه کرد: در صورت احراز تخلفات احتمالی برخوردهای مقتضی با متخلفان در قالب تشکیل پرونده و ارسال به تعزیرات، قطع یا کسر سهمیه آرد صورت می‌گیرد و هدف از برخوردهای ارشادی و تعزیری بهبود کیفیت و پخت نان با کیفیت است.

تشکیل 66 پرونده تخلف اصناف در دشتی

دیبا یادآور شد: از اول سال جاری تاکنون 66 پرونده تخلف اصناف در سطح شهرستان به ارزش 27 میلیون و 278 هزار و 510 ریال تشکیل شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتی افزود: به دلیل تعداد بالای واحدهای نانوایی و رقابت جدی در این عرصه متصدیان برای پخت نان مجبور به افزایش کیفیت نان و ارائه نان مناسب هستند، در غیر اینصورت واحد خبازی با مشکل فروش و در نتیجه با ضرر و زیان مواجه خواهد شد.

دیبا گفت: در حال حاضر کیفیت اکثر نان‌های پخته شده مناسب است و ذائقه مصرفی مردم طوری است که نان با کیفیت متوسط و پایین را نمی‌پسندند و همین ذائقه مصرفی عامل مهمی در کیفیت‌بخشی به نان طبخ شده است.

وی افزود: استفاده از مایه خمیر به جای خمیرترش با وجود داشتن هزینه برای متصدیان به طور نسبتا عمومی در نانوایی‌ها رایج است و این در حالی است که در سایر شهرستان‌های استان ممکن است این امر به این مقدار استعمال نشود و به جای آن از خمیر ترش به عنوان مخمر نان استفاده شود.

دیبا بیان داشت: امیدواریم این روند تولید با کیفیت نان در شهرستان که در حال حاضر شاهد آن هستیم، همچنان ادامه داشته باشد تا رضایت عمومی در طبخ نان‌های با کیفیت کماکان تضمین شود و نان شهرستان به عنوان الگو در سطح استان مورد الگوبرداری سایر متصدیان قرار گیرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتی گفت: مردم از خرید نان بی‌کیفیت و ضعیف خودداری و واحد صنفی را مجبور به افزایش کیفیت کرده و گزارش خود را به سامانه 124 اداره صنعت، معدن و تجارت منعکس کنند تا در اسرع وقت پیگیری و رسیدگی شود.

نظارت بر کارخانجات تولید آرد در استان بوشهر

دیبا در پاسخ به اینکه بعضی از متصدیان و شاتر نانوایی‌ها از عدم کیفیت آرد گله‌مند هستند، در این زمینه چه برنامه‌ای دارید؟ یادآور شد: نظارت بر کارخانجات آرد برای افزایش کیفیت آرد و قانع نبودن به حداقل کیفیت مطلوب و تشکیل کارگروهی برای نظارت مستمر بر کیفیت آرد از ضروریات صنعت آرد و نان استان است و می‌تواند در افزایش کیفیت نان استان تاثیر بسزایی داشته باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر