جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
فکرشهر: غلامعلی حدادعادل در حاشیه نشستی با عنوان «همگرایی اصول‌گرایان» در پاسخ به پرسشی درباره تذکرات رهبری به دولت گفت:‌ مراد رهبری این بوده که حرف هایی زده نشود که مناقشه ایجاد شود. در رابطه با حاشیه‌سازی‌ها نیز مراد رهبری همین بوده است.به گزارش فکرشهر، او در پاسخ به سوال دیگری درباره این که منظور از این که دولت اسیر جریان نفوذی نشود، یعنی چه؟ گفت: کسانی هستند که می‌خواهند با ایجاد حاشیه مزاحم متن را تحت شعاع قرار دهند.
کد خبر: ۸۸۴۰
جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۴

فکرشهر: غلامعلی حدادعادل در حاشیه نشستی با عنوان «همگرایی اصول‌گرایان» در پاسخ به پرسشی درباره تذکرات رهبری به دولت گفت:‌ مراد رهبری این بوده که حرف هایی زده نشود که مناقشه ایجاد شود. در رابطه با حاشیه‌سازی‌ها نیز مراد رهبری همین بوده است.

به گزارش فکرشهر، او در پاسخ به سوال دیگری درباره این که منظور از این که دولت اسیر جریان نفوذی نشود، یعنی چه؟ گفت: کسانی هستند که می‌خواهند با ایجاد حاشیه مزاحم متن را تحت شعاع قرار دهند.

این نماینده اصول‌گرای مجلس نوع واکنش‌ها به مسائل بین‌المللی را هم باعث حاشیه‌سازی خواند و گفت: این تحلیل‌ها مبتنی بر مبنای فکری است و وقتی مبنای فکری متفاوت باشد تحلیل‌ها نیز متفاوت خواهد بود.

او در پاسخ به سوال دیگری که مبنی بر این که آیا جلسات همگرایی اصول‌گرایان فضای جامعه را خیلی زود انتخاباتی نمی‌کند، گفت: ما بر روی اصول تاکید می‌کنیم و دعوت به وحدت؛ الان نمی‌خواهیم لیست انتخاباتی بدهیم بلکه اینها مقدمات است.

او در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران که پرسید آقای احمدی‌نژاد هم قرار است در لیست اصول‌گرایان در انتخابات شرکت کند، گفت: نمی‌دانم.

حداد عادل به شایعات مبنی بر تقابل جلیلی و لاریجانی در انتخابات مجلس سال آینده گفت: نگرانم که با همین شایعه‌سازی‌ها و حاشیه‌سازی‌ها کشور را به سمت سالهای 76 تا 84 ببرند که نتیجه‌اش دلزدگی مردم از جریان موجود می‌شود.

در ادامه از حداد عادل پرسیده شد که آیا مسائلی که در مورد وحدت اصول‌گرایان مطرح کردید، شامل آقای احمدی‌نژاد هم می‌شود یا خیر که آقای حداد عادل پاسخ داد که اول ببینیم آقای احمدی‌نژاد خودش را اصول‌گرا می‌داند یا نه؟ آیا تا به حال شنیده‌اید که ایشان بگویند من اصول‌گرا هستم؟

حداد عادل در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر شرکت اعضای کابینه احمدی‌نژاد در جلسات همگرایی اصول‌گرایان گفت: اعضای کابینه ایشان به عنوان شخص خودشان در این جلسات شرکت کرده‌اند.

در ادامه از حداد عادل سوال شد که جریان اصول‌گرایی از احمدی‌نژاد حمایت کرده پس چطور است که او را اصول‌گرا نمی‌داند؟

رییس فراکسیون اصول‌گرایان مجلس در پاسخ به این سوال تاکید کرد: درست است جریان اصول‌گرایی از آقای احمدی‌نژاد حمایت کرد اما وقتی دیدند رفتارشان متفاوت شده انتقاد جدی هم کردند. خود من هم از همه منتقدتر بودم که اگر موافق بودم،سر ریاست مجلس آن مخالفتها با من نمی‌شد.

گاهی می‌بینیم که دوباره همان رفتارهای زشت و غلط و جنجال‌آفرینی‌های مطبوعاتی دوباره تکرار می‌شود

غلامعلی حداد عادل که در پنجمین همایش همگرایی اصولگرایان سخن می‌گفت،تاکید کرد: اصول‌گرایان باید درک عمیق و دقیقی از شرایط داشته باشند و به وحدت برسند. اگر وارد حلقه وحدت شویم، پیروز می‌شویم اما اگر نیت‌مان این باشد که اعضای تشکل ما بیشتر از بقیه به مجلس بروند قطعا نتیجه نخواهیم گرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: در سالهای اخیر دو بینش و نگرش در جامعه ما احساس می‌شود؛ عده‌ای معتقدند که انقلاب کاری بوده که در سال 57 شروع شده و تمام شده و دیگر چیزی به عنوان تداوم انقلاب وجود ندارد و در نتیجه باید به دنبال عادی کردن امور برویم و حرفهای سال انقلاب مال همان سال بود و تکرار آن ضرورتی ندارد.

وی ادامه داد: ممکن است کسی به صراحت این مطلب را بیان نکند اما از نحوه گفتارها و رفتارها تشخیص می‌دهیم که عده‌ای باورشان این است که به دنیای غرب و نیروهای استثماری خوشبین بوده و باید در روابط عادی‌سازی کرد و گاهی به صراحت می‌گویند باید به باشگاه جهانی قدرت متصل شویم و هنجارهای حاکم در دنیای امروز را بپذیریم. مثلا از نظر اینها اصرار بر قضیه فلسطین با این بینش مغایرت دارد .

حداد عادل به کتاب چهارم توسعه که چاپ شد اما نسخه‌های آن از بازار جمع‌آوری شد، اشاره کرد و افزود: آن ایام که مناظره‌های ریاست جمهوری بود بر این کتاب تامل کردم. در این کتاب اصلا بحثی از انقلاب نیست و حرفهایی که گفتم کاملا تئوریزه شده است. در حال حاضر هم خیلی از روزنامه‌های جاری پر از این مطالب است منتها آنها را در لفافه می‌گویند.

به گفته حداد عادل در مقابل این نگرش، نگرش دیگری است که معتقد است انقلاب یک فرآیند مستمر است که فلسفه وجودی آن یک فلسفه دائمی است که بر شعارهای استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی مجسم است. ما باید نه فقط در سالهای 57 و 58 بلکه همیشه به استقلال کشور بیندیشیم. یک روز ممکن است این استقلال حفظ مرزها در مقابل صدام و یک روز دیگر اصرار بر حقوق حقه ملت در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای باشد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: نکته‌ای که رهبری بر آن همواره تاکید دارند این است که در بین ما کسانی هستند که حاضرند حرف زور دشمن را بپذیرند و در مقابلش کنار بیایند. بعضی فکر می‌کنند یک مرحله کوتاه می‌آییم و قضیه تمام می‌شود اما تاکید رهبری این است که مادامی که اراده برای مخالفت با استکبار جهانی وجود نداشته باشد، استکبار به هیچ عقب‌نشینی راضی نخواهد بود.

وی در ادامه شاخص اصولگرایی از دیدگاه رهبری را برشمرد و افزود: اگر در عالم تبلیغات کسی اسم این اعتقادات را افراطی‌گری می‌گذارد ما نباید از میدان به در برویم اینها از اصول‌مان است که آن را افراط نمی‌دانیم.

حداد عادل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم صداقت و بی‌صداقتی را از ورای نقاب تبلیغات تشخیص می‌دهند ممکن است برای شش ماه ، یکسال و یا دو سال گرفتار تبلیغات شوند اما آرام آرام می‌فهند همین 9دی داوری و قضاوت مردم و برهانی بر بصیرت مردم بود. در فاصله خرداد تا دی 88 چقدر حرفهای قشنگ زدند؟ اما مردم متوجه شدند که در پشت این حرفها چه مقاصدی نهفته است. یا در بین خرداد سال 76 تا 84 چقدر حرفهای زیبا و رفتارهای زشت دیدیم که مردم به آنها واکنش نشان دادند . در انتخابات 84 فضا به گونه‌ای دیگر پیش می‌رفت اما گاهی می‌بینیم که دوباره همان رفتارهای زشت و غلط و جنجال‌آفرینی‌های مطبوعاتی دوباره تکرار می‌شود اما کسانی که این رفتارها را انجام می‌دهند مطمئن باشند مردم با تجربه‌ای که دارند عکس‌العمل نشان خواهند داد.

منبع:انتخاب

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر