سر خط خبرها:

ژامبون؛ کیلویی ۲۷۰هزار تومان/ قیمت سوسیس و کالباس از گوشت فراتر رفت + جدول

فکرشهر: همشهری نوشت: مشاهدات میدانی نشان داد قیمت بیشتری از برندهای سوسیس و کالباس از کیلویی ۲۵۰ هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا ۲۷۰ هزار تومان رسیده است.

شتاب افزایش قیمت فرآورده های گوشتی نیز با رشد قیمت گوشت و مرغ طی سال های اخیر افزایش یافته است و برندهای معتبرشده و برتر در حوزه تولید این محصولات به دلیل افزایش تولید ، بهای تولیداتشان را دستكم 30 درصد افزایش داده است.

سال گذشته قیمت انواع ممتاز این محصولات به مرز ۲۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم نزدیک شد و حالا به نظر میرسد مرز بعدی ۳۰۰ هزار تومان باشد. میکائیلیان ، گوشتیران ، ۲۰۲ ، شامشام و سولیکو کاله معروف ترین تولیدكنندگان محصولات تولیدكننده گوشت در كشور هستند ، اما نگاهی به یخچال سوپرماركتها نشان داد بیش از ۲۰ نام بزرگ و كوچك دیگر نیز در این زمینه فعال و این قاعده از وجود تقاضا در بازار این محصولات است.

قیمت هر کیلو راسته با استفاده از گوسفندی در حال حاضر بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان است و معلوم نیست که بازار فرآورده های گوشتی کشیده افزایش قیمت بیش از این را دارد یا خیر.

دیدگاه خود را بنویسید