جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۹۶۹۰۲
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۳

فکرشهر: رئیس آموزش و پرورش بردخون استان بوشهر گفت: مهم ترین اولویت آموزش و پرورش در بازگشایی حضوری مدارس سلامت دانش آموزان است که با رعایت دستورالعمل ها در کنار واکسیناسیون بالای ۹۰ درصد فرهنگیان و ایجاد محیطی ایمن در این بخش به گونه‌ای عمل کرده‌ایم که خانواده‌ها با اشتیاق استقبال کنند.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، ظهیر محمودی صبح روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستان دیر، اظهارداشت: بزرگترین چالش آموزش و پرورش در ۲ سال اخیر مسئله کرونا بوده است.

وی با اشاره به لزوم بیان مزایای آموزش حضوری به جامعه، تاکید کرد: نگاه ما به بازگشایی مدارس باید کارشناسانه، منصفانه و عالمانه باشد.

رئیس آموزش و پرورش منطقه بردخون ادامه داد: استفاده بهینه از ابزارهای نوین آموزشی و کارکردهای فضای مجازی در حوزه تدریس جز جدانشدنی آموزش است و با عادی شدن شرایط باز هم از این تکنولوژی و ابزارهای چندرسانه ای استفاده می کنیم.

محمودی گفت: سال تحصیلی جدید در برخی مدارس بصورت تلفیقی با رعایت شیوه نامه ها و در ادامه با واکسینه شدن جامعه هدف گام به گام به سمت آموزش حضوری پیش می رویم و در مدارس کار و دانش با توجه به دروس عملی آموزش حضوری است.

وی عنوان کرد: با استفاده از امکانات و تجهیزات بهداشتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی و تعمیر سرویس های بهداشتی و ممنوعیت استفاده عمومی از آبخوری ها این اطمینان را به خانواده ها می دهیم که محیط ایمنی برای فرزندانشان فراهم کرده ایم.

رئیس آموزش و پرورش منطقه بردخون بیان کرد: با بروز رسانی نسخه جدید سامانه شاد سرعت ارسال و دریافت اطلاعات تقویت شده است.

وی افزود: سال گذشته ۱۶۵ تبلت بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع شد که امسال نیز در حال رایزنی با خیرین برای رفع کمبودها در این حوزه هستیم.

وی از راه اندازی پویش کیف مهربانی در بخش بردخون خبر داد و گفت:  در یک تا دو هفته اول مهرماه نوشت افزار نو و با کیفیت در اختیار تمام دانش آموزان بی بضاعت قرار می دهیم و خانواده ها نگران این موضوع نباشند.

محمودی افزود: سال گذشته ۵۰۰ بسته نوشت افزار بین دانش آموزان کم بضاعت بردخون توزیع شد.

وی عنوان کرد: کتاب های درسی در مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم به ترتیب بین ۸۰، ۸۵ و ۷۰ درصد دانش آموزان توزیع شده و کتاب های کار و دانش نیز بزودی توزیع می شود.

رئیس آموزش و پرورش منطقه بردخون گفت: با تکمیل و راه اندازی یک مدرسه ۱۲ کلاسه در شهر بردخون و یک مدرسه ۶ کلاسه در روستای شهنیا تا آبان ماه ۱۸ کلاس درس جدید به فضای آموزشی منطقه بردخون افزوده می شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های مهم ما عدالت آموزشی است و اکنون در منطقه بردخون حتی یک دانش آموزش نداریم که در فضای تخریبی و غیر ایمن درس بخواند.

محمودی از تعمیر و نوسازی سالن شهید سلیمانی با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد و اضافه کرد: در فاصله سال های ۹۲ تا ۹۹ در مجموع ۹۳۰ میلیون تومان برای تجهیز کارگاه های مدارس کار و دانش هزینه شده است.

وی خواستار تغییر نگاه خانواده ها نسبت به مدارس کار و دانش شد و تاکید کرد: با تجهیزات خوبی که در این مدارس فراهم شده، دانش آموزان مهارت های لازم برای شغل آینده خود کسب می کنند.

محمودی افزود: در سه سال اخیر ۲۹ نفر از دانش آموز بردخونی مدارس کار و دانش در رشته های مهندسی دانشگاه های دولتی قبول شده اند.

رئیس آموزش و پرورش منطقه بردخون گفت: ۵۵ درصد از مدارس این منطقه به سیستم هوشمند مجهز هستند.

وی یادآور شد: در زمینه پذیرش دانش آموزان در کنکور بویژه قبولی در دانشگاه فرهنگیان و میانگین نمره دانش آموزان پایه دوازدهم رشد داشته ایم.

محمودی ادامه داد: در راستای ارتقا سواد حرکتی و بهداشتی دانش آموزان و داشتن جامعه ای سالم، اتاق تربیت بدنی و بهداشت در برخی از مدارس بردخون راه اندازی شده است.

رئیس آموزش و پرورش منطقه بردخون بیان کرد: رسانه انعکاس دهنده افکار عمومی است و براساس رسالتی که برعهده دارد و ارزش های یک جامعه بصورت هدفمند می تواند افکار عمومی را جهت دهی و از حقوق مردم دفاع کند.

بخش بردخون از توابع شهرستان دیر است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر