جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
فکرشهر: محققان دانشگاه اوهایو با استفاده از نرم افزارهای جدید کامپیوتری بیست و یک حالت چهره را شناسایی کردند. پیش از این برای بروز عواطف در چهره فقط شش حالت در نظر گرفته می شد.به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا پیش از تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو، توصیف حالت های چهره به شش حالت خوشحال، غمگین، ترسیده، عصبانی و متعجب محدود بود. محققان برای شناسایی حالت های چهره، جمله هایی را طراحی کردند که حالت های عاطفی را ایجاد کنند. 
کد خبر: ۹۸۰
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۱

فکرشهر: محققان دانشگاه اوهایو با استفاده از نرم افزارهای جدید کامپیوتری بیست و یک حالت چهره را شناسایی کردند. پیش از این برای بروز عواطف در چهره فقط شش حالت در نظر گرفته می شد.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا پیش از تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو، توصیف حالت های چهره به شش حالت خوشحال، غمگین، ترسیده، عصبانی و متعجب محدود بود. 

محققان برای شناسایی حالت های چهره، جمله هایی را طراحی کردند که حالت های عاطفی را ایجاد کنند. 

در فرآیند این تحقیق در مراحل مختلف از مردها و زنان خواستند تا حالت های چهره خود را بر اساس چیزی که به آنها گفته می شود تغییر دهند تا از آنها عکس گرفته شود و به این ترتیب پنج هزار عکس به دست آمد. 

دانشمندان در مرحله بعدی این عکس ها را با بانک اطلاعات موسوم به ˈسیستم شناسایی حرکات صورتˈ (Facs) مقایسه کردند. 

این سیستم بیشتر برای تجزیه و تحلیل حالت های بدن (body language) استفاده می شود. 

نتیجه این کار، شناسایی بیست و یک حالت چهره بود که همگی ترکیبی از شش حالت پایه هستند. 

سپس دانشمندان با استفاده از نشانه های عضلات چهره مثل گوشه دهان و لبه بیرونی ابرو توانستند هر حالت را با حرکت عضلات ربط دهند. 

دکتر الکس مارتینز محقق دانشگاه ایالتی اوهایو در این باره گفت: فرض در علوم شناختی این است که مغز مثل کامپیوتر کار می کند. هدف شناسایی الگوریتمی است که مغز بر اساس آن کار می کند. این الگوریتم به مغز امکان می دهد با دیدن حالت های چهره، عواطف مختلف را تشخیص دهد. 

وی افزود: برای رمزگشایی از این الگوریتم از شش حالت اصلی چهره استفاده می کردیم و با مشکلات بزرگی مواجه بوده ایم. 

دانشمندان سعی می کنند با مدلسازی کامپیوتری از حالتهای چهره برای تشخیص بیماریهایی مانند اوتیسم و اختلال تنش زای پس از رویداد (PTSD) استفاده کنند. 

با این روش می توان شناخت بیشتری از بیماری های روانی بدست آورد و برای آنها روش های درمانی و دارویی پیدا کرد. 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر