سر خط خبرها:

شناسایی

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان: بعد از اتمام نماز جمعه زاهدن تعدادی اقدام به شعار دادن و سنگ پرانی کردند / ۵۷ نفر از اغتشاشگران دستگیر و کلیه لیدر‌های آنان شناسایی شدند

فکرشهر: فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری تعدادی از عوامل تخریب اموال شهروندان و بیت المال در زاهدان خبر داد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، سردار " احمد طاهری " اظهار داشت: ساعت ۱۳:۰۰ یوم جاری بعد از اتمام نماز جمعه مصلی مسجد مکی تعداد تقریبی ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر از اراذل و اوباش و اغتشاشگر اقدام به شعار دادن و سنگ پرانی به مغازه ها و خودروهای عبوری و چند شعبه بانک در خیابان های"رازی، خیام و شهید بهشتی" کردند که با اقدام به موقع پلیس حدود ۵۷ نفر از اغتشاشگران دستگیر و کلیه لیدرها و محرکین آنان نیز شناسایی و عملیات دستگیری آنان ادامه دارد.

صفحه‌ها

اشتراک در RSS - شناسایی