چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۴۵۳۷
يکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۲

فکرشهر: معاون برنامه ریزی وعمرانی فرمانداری گناوه گفت: کیفیت عرضه و تنوع نان مصرفی برای اهالی این شهرستان لازم و باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، حمزه مسعودی نیا روز یکشنبه در جلسه کارگروه آردونان این شهرستان افزود: نانوایی ها تنها به عرضه یک نوع نان اکتفا نکنند و لازم است که برای تنوع در پخت نان برنامه ریزی شود و نانوایان نیز در این زمینه تلاش کنند. 

وی اظهارکرد: مصوبه هایی که در این کارگروه اتخاذ می شود نباید معطل بماند و تاحصول نتیجه پیگیری شود.

مسعودی نیا گفت: حضور مدیران در چنین جلسه ای ضروری است تا درصورت اتخاذ تصمیم و نیاز به پاسخی بتوانند توضیح دهند و درصورت نیامدن باید پاسخگو باشند.

معاون برنامه ریزی وعمرانی فرمانداری گناوه اضافه کرد: دستگاههای مربوطه مکلفند براساس قانون بر عرضه کنندگان موادغذایی دقت و نظارت بیشتر و جدی تری داشته باشند.

وی افزود: نان های بسته بندی شده در سوپرمارکتی ها باید مجوز قانونی و تائیدهای لازم را از دستگاههای مربوطه اخذ کنند.

شهباز عرب زاده دبیر کارگروه آرد ونان گناوه گفت: این جلسه با دستور کار پیگیری مصوبه های قبل و تعامل و هماهنگی دستگاههای بین بخشی این کارگروه برگزار شده است.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر بیش از 50 واحد نانوایی دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر