سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۵۲۰۶۵
يکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۴

فکرشهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: مشارکت اجتماعی در طرح‌های بخش سلامت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و می‌توان از ظرفیت سمن‌ها استفاده کرد.

به گزارش فکرشهر به نقل از  فارس، مجید خورشیدی صبح امروز در پنجمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر اظهار داشت: خیرین سلامت استان بوشهر وارد عرصه پیشگیری از بیماری شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر بیان کرد: خیرین سلامت می‌توانند در زمینه پیشگیری هم کمک کنند، هرچقدر در بخش اجتماعی فعالیت بیشتری صورت گیرد شاهد موفقیت بهتر و بیشتری خواهیم بود.

خورشیدی افزود: در صورتی که در زمینه تأمین مالی طرح  ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌های محصولات کشاورزی بازنگری نشود و همه هزینه‌ها بر عهده بهره‌بردار باشد، ممکن است به نتیجه مطلوب موردنظر نرسیم.

وی ادامه داد: مکانیزم قیمتی باید به‌گونه‌ای باشد که کمترین قیمت‌ها برای اجرای طرح باشد و هم برای مجریان و هم برای بهره‌بردار شاهد هزینه‌های کمی باشیم.

خورشیدی با اشاره به اینکه این طرح در مرحله پایلوت است و خیلی طرح تمام‌شده‌ای نیست، افزود: باید سوبسیدهایی به این طرح ارائه شود تا طرح با مقاومت‌هایی روبرو نشود.

رصد و پایش گوجه‌فرنگی بر عهده استان بوشهر قرار گرفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌های محصولات کشاورزی شامل هشت محصول مهم کشاورزی شامل گوجه‌فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای، خیار بوته‌ای و گلخانه‌ای، سیب درختی، پرتقال، سیب‌زمینی و پیاز می‌شود که رصد و پایش گوجه‌فرنگی بر عهده استان بوشهر قرار گرفت.

سعید کشمیری افزود: امنیت غذایی استان از مهم‌ترین اهداف دبیرخانه سلامت، امنیت غذایی استان است و در همین راستا در کنار امنیت غذایی، رصد هشت محصول ملی به دقت و شدت پیگیری خواهد شد.

عیسی صفوی رییس دبیرخانه سلامت، امنیت غذایی استان بوشهر نیز گفت: محور محتوی جلسات دبیرخانه سلامت، امنیت غذایی استان بوشهر شامل امنیت غذایی، تهدیدکننده فردی و اجتماعی سلامت می‌باشد و آخرین جلسه ساغ استان در قالب مجمع استانی سلامت در تاریخ 20 اسفند تشکیل می‌گردد.

کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی است

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت نیز گفت: کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی و محصولات کشاورزی است.

غلامرضا حیدری اظهار داشت: یکی از دستور کارهای برنامه‌های معاون اجتماعی وزارت بهداشت در رابطه با محصولات کشاورزی است که از سموم استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: نگاه ما به بحث آینده است و فرزندانی که می‌توانند محور توسعه کشور باشند ولی متأسفانه وجود بیماری‌های غیر واگیر در کشور که یکی از آن‌ها بیماری سرطان است.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این بیماری‌ها به عنوان یک نگرانی مهم در سطح کشور مطرح می‌شود که باید با توسعه اقدامات پیشگیرانه و سلامت با آن مقابله کرد.

وی افزود: توجه خاصی که وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی به بحث سموم دارند، دارای اهمیت بسیار زیادی است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بوشهر و اداره کل جهاد کشاورزی مطمئناً آینده خوبی را خواهیم داشت.

حیدری تصریح کرد: بحث سرطان‌ها را باید جدی بگیریم و آینده کودکان را از همین الآن برای آینده پیش‌بینی کنیم و با مراقبت مناسب مانع از گسترش این بیماری‌ها شویم.

پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان (ساغ) بوشهر با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مدیرکل امور بین‌الملل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط‌زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی و اعضای دبیرخانه استانی در سالن شماره یک استانداری تشکیل شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر