سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
مصوبات جدید ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا؛
فکرشهر: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا جزئیات مصوبات جدید ضد کرونایی این ستاد را تشریح و تاکید کرد: مصوبات جدید از اول آذر اجرا می شود...
کد خبر: ۷۸۷۰۰
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۲۴

فکرشهر: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا جزئیات مصوبات جدید ضد کرونایی این ستاد را تشریح و تاکید کرد: مصوبات جدید از اول آذر اجرا می شود.

به گزارش فکرشهر از صدا و سیما ، دکتر علیرضا رئیسی ( معاون امور بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) گفت: این طرح جدید از ابتدای آذر ماه آغاز می شود و تا پایان بیماری کرونا ادامه خواهد داشت.

 سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آخرین مصوبات این ستاد با اشاره به مباحث مطرح در چهل و پنجمین جلسه ستاد کرونا که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، افزود: همانطور که مردم می‌دانند با شروع شدن فصل سرما میزان شیوع بیماری به صورت شتابدار در حال بالا رفتن است و در اروپا در برخی کشورها میزان مرگ‌ومیرها به هزار نفر رسیده و آمار مبتلایان در یک روز در آمریکا به صد و هشتاد هزار نفر رسیده است و میزان مرگ و میر و ابتلا در کشور ما افزایش داشته است.
 
با شروع شدن فصل سرما میزان  شیوع بیماری به صورت شتابدار در حال بالا رفتن است و در اروپا در برخی کشورها میزان مرگ‌ومیرها به هزار نفر رسیده و آمار مبتلایان در یک روز در آمریکا به صد و هشتاد هزار نفر رسیده است و میزان مرگ و میر و ابتلا در کشور ما افزایش داشته است.

وی گفت: میزان تست‌های تشخیصی در کشور ما به چهل هزار تست در روز رسیده است، در جلسه امروز بر رعایت شیوه نامه ‌ها تاکید زیادی شد و تاکید شد که خدمات الکترونیک باید توسعه یابد، همانطور که در اردیبهشت و فروردین این تجربه را داشتیم و توانستیم بیماری را کنترل کنیم تاکید شده همه دستگاه‌ها به اجرای شیوه نامه ‌ها کمک کنند.

رئیسی افزود: هر تصمیمی که در ستاد ملی گرفته می‌شود بر این اصول بهداشتی استوار است. با رعایت شیوه نامه ‌ها میزان شیوع بیماری را می‌توان کاهش داد، هرگاه مهمانی و تجمعات شکل می‌گیرد به جایی می‌رسیم که میزان ورودی بیمارستان به وضعیت غیرقابل تحمل می‌رسد و کشورها مجبور می‌شوند در این شرایط محدودیت‌هایی انجام دهند.
 
با رعایت شیوه نامه ‌ها میزان شیوع بیماری را می‌توان کاهش داد، هرگاه مهمانی و تجمعات شکل می‌گیرد به جایی می‌رسیم که میزان ورودی بیمارستان به وضعیت غیرقابل تحمل می‌رسد و کشورها مجبور می‌شوند در این شرایط محدودیت‌هایی انجام دهند.

وی ادامه داد: سه هفته پیش در 43 شهرستان محدودیت شدید ایجاد شد و سپس در 46 شهرستان محدودیت ایجاد کردیم، اخیرا طرح جامعی آماده شده که این طرح یک طرح هوشمند و پویا است و بر اساس شاخص‌های بهداشت و درمان و میزان بستری بیماران در شهرستان‌ها تعیین شده است. بر این اساس سطح هشدارهایی برای شهرستان‌ها قرار دادیم، سطح هشدار 3، برای شهر قرمز، سطح هشدار دو برای شهر نارنجی و سطح هشدار یک برای شهرهای وضعیت زرد مشخص شده‌اند و متناسب با هروضعیت محدودیت اعمال خواهد شد و حدود دو هفته زمان لازم است تا نتیجه محدودیت‌ها ارزیابی شود. 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه هدف اصلی تعطیلی کسب و کار مردم نیست و در برخی اماکن و مشاغل به دلیل رعایت نشدن شیوه نامه ‌ها اعمال محدودیت خواهیم کرد گفت: شهرستانی اگر در وضعیت سطح سه یا قرمز قرار گیرد بجز مشاغل ضروری بقیه مشاغل تعطیل خواهند بود، بر اساس ارزیابی اولیه بیش از صد شهر و شهرستان مشمول منطقه قرمز خواهند بود و تهران جزو این شهرهای قرمز است، 150 شهر در سطح دو و نارنجی قرار دارند که محدودیت سطح سه و چهار را شامل می‌شود و 155 شهرستان نیز در وضعیت زرد قرار دارند که در سطح شغلی چهار برای آنها محدودیت ایجاد می‌شود. محدودیت‌ها شامل فعالیت مدارس و فعالیت آموزشگاه‌‌ها، مراسم‌های مذهبی و فرهنگی خواهد بود.
 
دکتر رئیسی در ارتباط با حضور فعالیت کارکنان و کارمندان گفت: در شهرهای قرمز یک سوم کارکنان حضور پیدا خواهند کرد، در شهرهای سطح نارنجی نیمی از کارکنان در محل کار حضور خواهند داشت و در شهرهای زرد دو سوم حضور خواهند یافت و مسئولان ادارات اعلام خواهند کرد که چه تعداد از کارکنان در محل کار حضور داشته باشند.
 
 سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: زمان اجرای طرح از یکم آذرماه در سطح کشور خواهد بود و چند روز باقی مانده اطلاع رسانی دقیق برای مردم صورت خواهد گرفت. سخنگوی ستاد ملی کرونا عنوان کرد: تردد خودروها با پلاک بومی در مناطق سطح هشدار قرمز و نارنجی به گونه ای خواهد بود که پلاک های بومی اجازه خروج از شهر ندارند و پلاک های غیر بومی هم وارد شهرهای قرمز و نارنجی نخواهند شد.

دکتر رییسی گفت: برخی محدودیت ها برای 43 شهرستان از سه هفته پیش آغاز شد و بعد هم 46 شهر و شهرستان دیگر مشمول محدودیت ها شدند که بررسی ها نشان می دهد این محدودیت ها بسیار کارساز بوده، تا زمانی که واکسن و داروی موثر در دست نیست کار اصلی خودمراقبتی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی است.

وی افزود: این محددیت ها از شنبه اول آذر فعلا به مدت دو هفته اعمال می شود و در یک هفته پیش رو اقدامات لازم برای اطلاع رسانی و پرداختن به جزئیات اجرای این مصوبات اقدام می شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: همه می دانیم که برای مقابله با کرونا اعمال محدودیت و جریمه راه حل نهایی نیست.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر