يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۹۲۲۰۶
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۲

فکرشهر: نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با رایزنی‌های انجام شده با معاون توسعه وزارت بهداشت از محل اعتبارات برنامه مقابله با کرونا مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به بیمارستان زینبیه(س) خورموج و ۴۰ میلیارد ریال برای بیمارستان امام حسین(ع) اهرم اختصاص یافت.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، غلامحسین کرمی روز پنجشنبه در نشست با مسئولان بهداشت و درمان شهرستان دشتی افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته دستگاه پیشرفته و مدرن لاپراسکوپی برای بهره‌برداری در بیمارستان زینبیه(س) خورموج خریداری شده و در هفته‌های آینده نصب و راه اندازی می‌شود.

وی از تلاش‌ها و خدمات جهاد گونه کادر بهداشت و درمان کشور و استان بوشهر و به ویژه شهرستان‌های دشتی و تنگستان در ۱۶ ماه گذشته برای پیش‌گیری، مقابله و درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا تقدیر کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتی گفت: تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر نماینده  مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی برای برطرف کردن مسائل و مشکلات حوزه سلامت در استان بوشهر و شهرستان دشتی ستودنی و قابل تقدیراست.

پرویز احمدی افزود: مدافعان سلامت در مناطق مختلف شهرستان دشتی تمام توان و ظرفیت خود را برای مقابله و کنترل شیوع ویروس کرونا بکاربسته‌اند و برنامه‌های پیش‌گیرانه متعددی از ابتدای شیوع این ویروس انجام گرفته و هم اکنون شاهد اجرای فاز دوم واکسیناسیون کووید-۱۹ در شهرستان هستیم.

وی اضافه کرد: پروژه‌های خیرساز بیمارستان منطقه‌ای کاکی، مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) زیارت ساحلی  و آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید فاریابی شُنبه از پروژه‌های مهم حوزه سلامت شهرستان دشتی است که از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار بوده و نقش مهم و تاثیرگذاری در ارتقای سطح سلامت و برطرف کردن مشکلات بهداشتی درمانی مردم این مناطق ایفا می‌کنند.

احمدی اضافه کرد: عملیات اجرایی پایگاه اورژانس ۱۱۵ گلستان ساحلی دشتی نیز پایان یافته و در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر علی بهنام مجرد رئیس بیمارستان زینبیه خورموج گفت: نصب دستگاه اکسیژن ساز در این بیمارستان نقشی مهم و اساسی در بهبود کیفیت خدمات درمانی به بیماران داشته است.

در این نشست سرعت بخشی عملیات اجرایی پروژهای دردست  احداث بیمارستان زینبیه(س)، رفع موانع جذب نیروی انسانی مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت، مسائل مربوط به عواید ناشی از تعیین بیمارستان زینبیه(س) بعنوان بیمارستان معین نفت، تامین تجهیزات لازم برای مراکز خدمات جامع سلامت، راهکار پرداخت بدهی‌های شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان زینبیه(س) بویژه به شرکت‌های دارویی، رفع مشکلات پزشکان متخصص و فراهم کردن تمهیدات لازم برای افزایش ماندگاری متخصصان در شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر