چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۲۵۰۳۴
دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱

فکرشهر: کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید شهرستان گناوه با برگزاری جلسات مستمر، نقشی مهم در تسهیل گری و برطرف کردن مسایل و مشکلات گریبانگیر سرمایه گذاران طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زایی در دست اجرا دارد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، جلسات کارگروه اشتغال شهرستان گناوه با هدف رفع موانع سرمایه گذارانی که طرح های خرد و کلان را اجرا و در ادامه راه با بن بست و مشکلات مواجه می شوند، به صورت منظم با دعوت از متقاضیان و مسئولان دستگاه‌های مربوطه برگزار می شود.

در جلسه اخیر این کارگروه، مسایل و مشکلات درگیر سه سرمایه گذار طرح احداث آب شیرین کن، تولید زغال فشرده و واحد مرغداری با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر، فرماندار گناوه و مسئولان مربوطه در محل فرماندای برگزار شد که نتایج خوبی برای متقاضیان در برداشت و با امیدواری جلسه را ترک کردند.

این سرمایه گذاران  در این جلسه هر کدام به بیان اهم مسایل و مشکلات خود پرداختند که موضوع سخت‌گیری و پیچ وخم‌های اداری در پرداخت نشدن تسهیلات توسط بانک ها از عمده آنها بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر و فرماندار گناوه پس از استماع نظرات سرمایه گذاران، ضمن ارایه راهکارهای لازم به آنها، ازطریق تماس تلفن در جلسه با مدیران بانک ها و دستگاه‌های اجرایی استان مشکلات آنها را در میان گذاشتند که نتایج مثبتی در برداشت.

سرمایه گذار احداث طرح آب شیرین کن که طرح خود را از سال ۱۳۹۷ اجرایی کرده است و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: با تکمیل این طرح کمک شایانی به حل مشکل بی آبی در منطقه خواهد شد، این طرح با مجوز آب منطقه ای اجرا اما در میانه راه به علت افزایش نرخ تجهیزات وارداتی و ضعف بنیه مالی با مشکل روبرو  شد و نیاز به تسهیلات بانکی بود که به رغم انجام درخواست اما محقق نشد.

سیدمرتضی موسوی افزود: تاکنون ۳۸ میلیاردتومان برای اجرای این طرح که زمینه اشتغال ۳۲ نفر را فراهم می کند، هزینه شده است و برای تکمیل آن نیاز به ۲۳ میلیاردتوماناست اما قادر به تامین آن نیستم. و یک سال است که طرح رها و بلاتکلیف مانده است.

وی اظهارداشت:  اگرچه تمایل جدی برای اتمام  این طرح دارم و در این جلسه با دعوتی که صورت گرفت، حضور یافتم تا مشکلات برطرف شود.

موسوی با اشاره به اینکه براساس کدی که برای این طرح تعریف شده بود باید از تسهیلات کم بهره بانکی استفاده شود اما انجام نشده است. بیان کرد: برای دریافت تسهیلات که حتی وثیقه گذاشتم، چندین بار به بانک عامل مراجعه کردم و در هر بار مدارک جدیدی که نیاز نبوده تقاضا می کنند که برایم خیلی مشکل ساز شده است.

سرمایه گذار واحد مرغداری نیز که در  سال ۱۳۹۸ مجوز فعالیت خود را  اخذ و ۳۲۰ میلیون تومان هزینه کرده است، گفت: برای تکمیل این واحد به  ۹ میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیاز دارم و  از سال ۹۹ به رغم مراجعه های مکرر به دستگاه‌های مرتبط و بانک عامل که  با ۲ میلیاردتومان به اتمام می رسید نتیجه ای عایدم نشد.

واحد مرغداری سجاد حیدریه منفرد که ۴۲ هزار قطعه ظرفیت تولید دارد افزود: برای اخذ تسهیلات بارها به بانک عامل مراجعه کردم و حتی با سود ۱۸ درصد هم قانع شدم ولی بازهم محقق نشد.

وی یادآورشد: باتوجه به اینکه واحد مرغداری ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، از مسئولان مربوطه انتظار دارم که اعتبار موردنیاز را تسهیل تا این طرح تکمیل شود.

رضا اکبری تولیدکننده زغال فشرده در شهرک صنعتی بندرریگ گفت: هم اینک در این واحد ۲۴ نفر مشغول بکار هستند که برای تکمیل و توسعه آن نیاز به تسهیلات بانکی دارم.

وی بیان  کرد: برای تکمیل این واحد  ۱۵ میلیاردتومان نیاز است اما  هم اینک هفت  میلیاردتومان هم می تواند بخش عمده ای از نیازهای آن را برطرف کند.

فرماندار گناوه گفت: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و تلاش و پیگیری های استاندار بوشهر، اتفاقات خوبی برای جذب سرمایه گذاران در این استان بویژه این شهرستان افتاده است.

محمدتقی صفری افزود: در یک سال اخیر سرمایه گذاران زیادی برای سرمایه گذاری طرح های تولیدی و اشتغال زایی در این شهرستان به فرمانداری مراجعه کرده اند اما  با موانعی مواجه می شوند که یکی از آنها مشکلات اخذ تسهیلات بانکی است.

وی اظهارداشت: فلسفه تشکیل این کارگروه، تسهیل حوزه تولید است و با توجه به اختیارات آن، فرصت خوبی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی است.

 فرماندارگناوه افزود: مسائل و مشکلات واحدها در کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید تخصصی بررسی و مصوبات لازم برای حل این مشکلات اخذ می شود.
 
وی تاکید کرد: دستگاه‌های مسئول باید به هم‌افزایی برسند تا سرمایه گذاران و تولیدکنندگان معطل امور اداری نشوند.

صفری ادامه داد: در این جلسه از سه سرمایه گذار دارای طرح تولیدی و اشتغال زا  که  درگیر مسایل بانکی و اداری هستند  دعوت شده است که برای برطرف شدن مشکلات، نهایت تلاش خود را بکار می بریم.

فرماندار گناوه بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی که نسبت به تعهد اشتغال خود عقب ماندگی دارند تا پایان آبان ماه جاری باید اقدام کنند و نتیجه را به فرمانداری ارایه دهند.

وی افزود: تسهیل روند رونق و شکوفایی واحدهای تولیدی و صنعتی و  سهولت امر سرمایه گذاری و صدور مجوزها در اولویت کاری قرار دارد.

صفری با بیان اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی نقش موثر و بسزایی در توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار منطقه دارند، گفت: با اقدامات انجام شده و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و تأمین مالی واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید فرصت های شغلی متعددی در این شهرستان تثبیت و ایجاد می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: برای برطرف کردن مشکلات هر طرحی در شهرستان گناوه از جمله سه طرح که در این جلسه حضور دارند، بلافاصله به مدیرکل صمت اطلاع داده شود تا در کارگروه رفع موانع تولید استان بوشهر مطرح شود.

مصدق کشاورزی افزود: باتوجه به اینکه گناوه به عنوان شهرستان معین در حوزه اشتغال روستایی و عشایری استان بوشهر قرار دارد، ۲۰ درصد از اعتبارات مشاغل روستایی به این منطقه تعلق گرفت.

وی اظهارداشت: در این ارتباط از از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری  برای ۹۰۰ نفر متقاضی تسهیلات پرداخت شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر  گفت: این مدیریت با برنامه ریزی های به عمل آمده تلاش می کند تا کم ترین مشکل در حوزه کارآفرینی و کسب وکار ایجاد شود و حتی آمادگی همکاری و کمک در هر حوزه ای که منجر به ایجاد اشتغل شود، داریم.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر