جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
کد خبر: ۴۷۶۸۱
يکشنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴

فکرشهر: یک دکترای علوم دامی گفت: مصرف ماست در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی موثر است.

به گزارش فکرشهر به نقل از ایسنا، بهروز یاراحمدی اظهار کرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی از نظر علمی پایه و اساس محکمی نداشته و اثر منفی آن بر این مواد معنی ‎ دار نیست.

وی با بیان اینکه اگر مدتی فاصله بین مصرف آنها باشد بهتر است، افزود: ماست به علت خاصیت سردی که دارد به لطافت پوست کمک می‌کند.

‌یاراحمدی بیان کرد: مصرف روزانه ماست به مقدار متعادل مانع از ضخیم شدن دیواره رگ گردنی شده و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

‌این دکترای علوم دامی تصریح کرد:‌ مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ماست و فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.

‌وی گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم یا بیشتر ماست کم‌چرب تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد.

‌یاراحمدی ادامه داد: این فاکتور به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمال امراض قلبی موثر است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر