جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۴۸۳۳۶
سه‌شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۳

فکرشهر:  معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: تکمیل پروژه های عمرانی استان بوشهر تسریع شود و در کنار سرعت باید توجه ویژه ای به کیفیت اجرای پروژه ها نیز صورت گیرد.

به گزارش فکرشهر از مهر، مهرداد ستوده عصر دوشنبه به همراه فرماندار دشتی در بازدید از بند ذخیره ای، تغذیه ای قیز قلعه، سد دشت پلنگ و کارخانه سیمان اظهار داشت: انتظار داریم در روند اجرایی بند ذخیره ای، تغذیه ای قیز قلعه تسریع شود تا هر چه زودتر شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه بالای ۶۵ درصد است و انتظار داریم تا دی ماه این پروژه تکمیل و آماده بهره برداری شود.

ستوده با تاکید بر اینکه پروژه های عمرانی در سطح استان در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری برسد، یادآور شد: حلاوت و شیرینی این پروژه ها باید کام مردم را شیرین کند و در پروژه ها سرعت را نباید فدای کیفیت کنیم بلکه هر دو آنها مد نظر قرار گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه برای تکمیل این پروژه بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود، خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح مهار سیلاب و ذخیره سازی به منظور تغذیه و تقویت سطح سفره آب زیر زمینی دشت مجاور است.

ستوده یادآور شد: کارخانه سیمان مند دشتی و بند ذخیره ای، تغذیه ای قیز قلعه نیز با حضور یکی از اعضای دولت به بهره برداری می رسد.

معاون عمرانی استاندار تصریح کرد: یکی از پروژه های مهم در سطح استان احداث سد مخزنی دشت پلنگ است که از طریق فایناس خارجی در حال اجرا است و احداث این پروژه ۳۲۴ میلیون یوان هزینه خواهد شد.

ستوده افزود: هدف از اجرای سد مخزنی دشت پلنگ، تنظیم و کنترل جریان های نابهنگام و سیلاب های رودخانه دشت پلنگ و نیز بهبود اراضی کشاورزی پایین دست و تامین آب شرب است.

وی همچنین از روستای فقیه حسنان از توابع بخش مرکزی به عنوان روستای مورد هدف گردشگری بازدید کرد و گفت: با حمایت های خوب فرمانداردشتی زمینی به مساحت سه هکتار در اختیار دهیار روستا برای احداث شهرک گردشگری قرار گرفته شده که ضرورت دارد همه مدیران همکاری لازم در این زمینه داشته باشند.

ستوده گفت: روستای فقیه حسنان به عنوان یک الگو در سطح استان است که با دست خالی اقدامات خوبی در حوزه گردشگری انجام داده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر