شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: لخ لخ از غذاهای محلی استان بوشهر است. این غذا به دو صورت درست می‌شود یکی با لیمو عمانی و دیگری با تمر هندی. لخ لخ از کلمه عربی "لخلخه” گرفته شده و به معنای بوی خوش است.\n\nبه گزارش فکرشهر از ارگ توریسم، این غذا از سواحل عربی "خلیج فارس” گرفته شده، و بیشتر در سواحل ایران جا افتاده است.\n\n\n\nدر این مطلب طرز تهیه لخ لخ را برای شما ارائه می دهیم.\n\nمواد لازم برای ۴ نفر:
کد خبر: ۱۵۹۰۱
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳

فکرشهر: لخ لخ از غذاهای محلی استان بوشهر است. این غذا به دو صورت درست می‌شود یکی با لیمو عمانی و دیگری با تمر هندی. لخ لخ از کلمه عربی "لخلخه” گرفته شده و به معنای بوی خوش است.

\n\n

به گزارش فکرشهر از ارگ توریسم، این غذا از سواحل عربی "خلیج فارس” گرفته شده، و بیشتر در سواحل ایران جا افتاده است.

\n\n

لخ لخ، غذای محلی بوشهر

\n\n

در این مطلب طرز تهیه لخ لخ را برای شما ارائه می دهیم.

\n\n

مواد لازم برای ۴ نفر:

\n\n

ماهی (ماهی شیر یا قباد، هامور یا سنگسر سفید)         برای هر نفر حدود ۲۰۰ گرم

\n\n

سبزی ماهی (شوید و گشنیز و مقدار کمی شنبلیله        حدود ۵۰۰ گرم

\n\n

سیر                                                                       یک بوته

\n\n

پیاز                                                                        یک عدد

\n\n

برنج                                                                       ۴ پیمانه

\n\n

تمر هندی از نوع سیاه رنگ                                         نصف یک بسته کوچک ۲۰۰ گرمی (۱۰۰ گرم)

\n\n

روغن و زردچوبه و فلفل و نمک                                     به میزان لازم

\n\n

طرز تهیه لخ لخ :

\n\n

اول پیاز را که نگینی خرد کرده ایم در یک قابلمه نسبتا بزرگ تفت می‌دهیم.

\n\n

سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم و هم زمان فلفل و زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم.

\n\n

حالا نوبت اضافه کردن سبزی‌های شسته شده و خرد شده است، سبزی‌ها را با مواد تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شود.

\n\n

با حدود ۶ پیمانه آب گرم آب تمر هندی را شیره گرفته و پس از عبور دادن از صافی آب تمر را به سبزی‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

\n\n

سپس ماهی‌ها را که از قبل پاک و تمیز کرده و نمک زده‌ایم شسته و به مواد در حال جوش خوردن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا ماهی‌ها خوب بپزند. حالا ماهی‌های پخته شده را از ظرف غذا بیرون می‌آوریم و کناری می‌گذاریم.

\n\n

برنج را به دیگ آب تمر و سبزی اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا آب برنج گرفته شود. شعله زیر برنج را کم کرده و ماهی‌ها را روی برنج چیده و دم کش را می‌گذاریم و منتظر می‌مانیم تا برنج دم بکشد.

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر