جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۲۷۸۱
يکشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۹

فکرشهر: دادستان بوشهر گفت:انتشار محتوای خلاف واقع، تشویش کننده اذهان عمومی و سیاه نمایی توسط رسانه ها بخشی از مصادیق مجرمانه انتخاباتی است و با عاملان آن برخورد می شود.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، علی حسن پور روز یکشنبه در نشست مطبوعاتی مشارکت، رسانه و مسئولیت اجتماعی افزود: 

رسانه ها اعم از دیداری، شنیداری و الکترونیک بعنوان یکی از ساختارهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نقش مهمی بر افکار عمومی و برگزاری انتخاباتی پرشور ایفا می کنند.

وی یادآورشد: رسانه نقش بی بدیل دار که می توانیم در عرصه انتخابات از آن بعنوان یک ناظر نیز نام ببریم.

حسن پور گفت: در استان بوشهر 2 انتخابات و در برخی از استان ها با وجود انتخابات میان دوره ای مجلس 3 انتخابات برگزار می شود که در صورت انجام رسالت رسانه ها بعنوان دیده بان فضای مجازی آنها در سلامت کار انتخابات نقش چشمگیری ایفا خواهند کرد.

دادستان بوشهر با اشاره به نقش تاثیرگذار رسانه ها در جامعه اظهار داشت: مطالبه گری رسانه ها می تواند یک ظرفیت مناسبی برای ساماندهی بسیاری از امور کشور باشد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت رسانه برای تحقق اهداف نظام گفت: رسانه ها در کمک به شفافیت، سلامت انتخابات، حضور حداکثری و جلب اعتماد عمومی می توانند نقش بی بدیلی را ایفا کنند.

حسن پور عنوان کرد: برگزاری انتخابات منصفانه و عادلانه و ایجاد فضای مناسب انتخاباتی و از همه مهم تر تامین امنیت انتخاب یک موضوع جدی در این عرصه است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: معیار تحقق همه موارد یاد شده رعایت اصل قانون مداری است که باید همگان بدان تمکین کنند. 

حسن پور گفت: در جریان برگزاری انتخابات نقش مخربی نیز از سوی دشمنان خارجی دنبال می شود که در این بین رسانه ها با انجام رسالت خود مانع تاثیرگذاری آنها در روند انتخابات شوند.

حسن پور بیان داشت: انتشار هر گونه فعالیت تبلیغاتی در خارج از موعد مقرر می تواند منجر به برخورد قضایی با عاملان آن شود.

وی ادامه داد: انجام نظر سنجی در برخی از سایتها و فضای مجازی جنبه تبلیغی برای نامزدها دارد و بدلیل مغایرت با قانون باید جمع آوری شوند.

حسن پور افزود: در راستای مقابلع با تخلفات انتخاباتی ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی در دستگاه قضایی استان بوشهر تشکیل شده و در قالب آن دستگاه های ذیربط از جمله اطلاعات، پلیس فتا، اطلاعات سپاه همه فعالیت های مربوط به این حوزه را رصد و نظارت می کند.

دادستان بوشهر ادامه داد:تدابیر لازم برای پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی در استان بوشهر به ویژه در عرصه تبلیغات کاندیداها اندیشیده شده و تحقق این مهم منوط به رعایت قانون از سوی کاندیداهای انتخاباتی است.

وی تصریح کرد: کاهش و به حداقل رساندن جرائم انتخاباتی از جمله برنامه های ستاد پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی است و در این راستا اقدام های لازم برای پایش مداوم و رصد فعالیت انتخاباتی در فضاهای مختلف و مجازی در استان بوشهر مورد تاکید قرار دارد.

دادستان بوشهر، افترا و تخریب کاندیداهای انتخاباتی را جرم معرفی کرد و گفت: کاندیداهایی که صلاحیت آنان تائید و به عنوان نامزد انتخاباتی معرفی می ‌شوند تخریب و هتک و حرمت به آنان در فضاهای مختلف اجتماعی و مجازی جرم است و با متخلفان برخورد قانونی و قضایی می‌ شود.

وی ادامه داد: در همه شهرستان های استان بوشهر شعبه ویژه ای برای بررسی جرایم انتخاباتی تشکیل شده با این وجود بیشتر اقدامات با تمرکز بر پیشگیری است و از طریق تذکر و ارشاد جرایم انتخاباتی به حداقل می رسد .

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر