جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی، 22 مرکز عرضه مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی در استان بوشهر تعطیل شده است.\n\nبه گزارش فکرشهر، میمنت توبه‌خاک ظهر امروز در نشست ستاد سلامت نوروز بوشهر اظهار داشت: در طرح بسیج سلامت نوروزی 138 نفر از متخلفین به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و دو هزار و 245 کارت معاینه پزشکی برای شاغلین در مراکز عرضه مواد غذایی صادر شده است.
کد خبر: ۱۰۵۳۱
يکشنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۴

فکرشهر: مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی، 22 مرکز عرضه مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی در استان بوشهر تعطیل شده است.

\n\n

به گزارش فکرشهر، میمنت توبه‌خاک ظهر امروز در نشست ستاد سلامت نوروز بوشهر اظهار داشت: در طرح بسیج سلامت نوروزی 138 نفر از متخلفین به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و دو هزار و 245 کارت معاینه پزشکی برای شاغلین در مراکز عرضه مواد غذایی صادر شده است.

\n\n

توبه‌خاک با اشاره به اهمیت نظارت بر آب و مواد غذایی، افزود: در این مدت 694 مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی، یک هزار و 346 مورد نمونه‌برداری از آب شرب، 11 هزار و 589 آزمایشات کلرسنجی انجام شده است و چهار هزار و 742 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسین جمع آوری و معدوم شده است.

\n\n

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مورد آب آشامیدنی خطاب به مسافران نوروزی، گفت: آب را فقط از منابع مطمئن تهیه و یا از آب‌های بطری شده استفاده کنید و از مصرف آب‌های سطحی، چشمه‌ها و دریاچه‌ها خودداری کنید زیرا احتمال دارد سلامتتان به خطر بیفتد.

\n\n

توبه‌خاک اضافه‌کرد: مسافران باید از خرید یخ‌های قالبی توسط دست‌فروشان یا افرادی که یخ را در شرایط نامناسب بهداشتی نگهداری می‌کنند در طول سفر خودداری کنند، چراکه منبع آبی تولید این یخ‌ها مشخص نیست و می‌بایست یخ مصرفی را از محل‌های بهداشتی و مطمئن خریداری کرد.

\n\n

وی افزود: هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ مصرف و نحوه نگهداری آن که بر روی بر چسب بسته‌بندی آن  نوشته شده است دقت شود و از فروشنده‌های خیابانی و دوره‌گرد، مواد غذایی مورد نیاز خود را تهیه نکنید.

\n\n

این کارشناس بهداشتی تصریح‌کرد: به منظور حفظ سلامت غذا از بکار بردن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای صرف نوشیدنی‌های داغ و غذاهای گرم و چرب بطور جدی خودداری کنید و به جای آن از ظروف گیاهی استفاده کنید.

\n\n

وی خطاب به مسافران گفت: چنانچه مجبور به صرف غذا در رستوران‌های بین راهی هستند، در صورت امکان از رستوران‌های معتبر و مورد اطمینان و تایید مراکز بهداشتی استفاده کنید و در صورتی که قصد استفاده از غذاهای کنسرو شده را دارید مراقب باشید که قوطی‌ها برآمده یا فرورفتگی، نشتی یا شکستگی نداشته باشند و قوطی کنسرو را پیش از باز کردن، 20 دقیقه بجوشانید.

\n\n

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اهمیت سلامت میوه و سبزی‌جات در مسافرت، گفت: سبزی خوردن و مواد اولیه سالاد را خودتان خریداری و بعد از اطمینان از شست وشو و ضدعفونی کردن، آنها را مصرف کنید و در صورت امکان میوه‌هایی را که خودتان پوست گرفته‌اید، مصرف کنید.

\n\n

توبه خاک خاطر‌نشان‌کرد: از ریختن زباله در گذرگاه‌های عمومی خودداری کنید و آنها را در کیسه‌های زباله جمع‌آوری و با کشیدن سیگار و قلیان به‌ویژه در اماکن سرپوشیده، سلامتی خود و دیگر افراد مخصوصاً کودکان را به خطر نیندازید.

\n\n

13 هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی برای تأمین سلامت مردم

\n\n

توبه خاک گفت: در راستای اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون 13هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان برای تأمین سلامت مردم انجام شده است.

\n\n

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از اول اسفند ماه آغاز و تا پانزدهم فروردین با هدف ارتقای امنیت و سلامت غذایی جامعه اجرا می‌شود.

\n\n

توبه‌خاک اضافه‌کرد: در این طرح 138 نفر از بازرسین بهداشت محیط استان به صورت مستمر در ساعات اداری و غیراداری بر بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت می‌کنند و پیگیری لازم به منظور رفع نواقص بهداشتی مشاهده شده در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

\n\n

وی افزود: نظارت بر بهداشت و سلامت آب آشامیدنی، بهداشت محیط شهری و بهداشت محل‌های اسکان مسافران نوروزی از دیگر موارد مورد نظر در اجرای این طرح است.

\n\n

منبع:فارس

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر