جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۱۲۷۲۳
يکشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

فکرشهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در راستای رفع محرومیت تنظیم سند کلان محرومیت زدایی به صورت منطقه ای در استان ضروری است.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی بسیج سازندگی استان بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در دیدار با مسئول بسیج سازندگی استان بوشهر افزود: با تنظیم چنین سندی در یک بازه زمانی به جایی می رسیم  که مددجویان کمیته این استان، همگی توانمند شده و این نهاد بدون مددجو باشد و به جای سرپرستی، فقط به حمایت افراد زیر پوشش خود بپردازد.

وی اظهار کرد: اگر به صورت دانش بنیان برای رفع محرومیت در استان بوشهر تلاش نشود محرومیت ، هیچ گاه برطرف نمی‌شود.

صفایی بوشهری افزود: استان بوشهر به دلایل گوناگون دچار یک محرومیت و فقر گسترده به ویژه در روستاها و حواشی شهرها شده است به طوری که هرچقدر از مرکز استان دورتر می‌شویم این فقر و محرومیت گسترده‌تر می‌شود این در حالی است که این استان، پایتخت انرژی ایران و اولین استان در تولید درآمد سرانه است.

وی اظهارداشت: نزدیک به ۹ درصد جمعیت استان بوشهر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، بین پنج تا ۶ درصد زیر پوشش سازمان بهزیستی و نزدیک به پنج درصد نیز خانواده‌های فقیری هستند که زیر پوشش هیچ کدام از این نهادهای حمایتی نیستند.

صفایی بوشهری ادامه داد: در مجموع ۲۰ درصد جمعیت استان بوشهر دچار محرومیتی هستند که لازم است به آن‌ها توجه شود.

امام جمعه بوشهر افزود: این آمار نشان می‌دهد ایجاد ثروت برای نظام اسلامی در استان بوشهر و فقر موجود در این استان، با هم توازن ندارد و این استان نتوانسته است به خوبی از موهبت انقلاب اسلامی استفاده کند.

وی تأکید کرد: استان بوشهر منطقه ویژه علم و اقتصاد در ایران است و لازم است با استفاده از این ظرفیت با  افزایش تولید ناخالص ملی علاوه بر محرومیت‌زدایی بتوان به اقتصاد ملی نیز کمک کرد.

صفایی بوشهری گفت: اگر یک قوه عاقله در استان بوشهر در جهت رفع محرومیت وجود داشته باشد می‌توان با برنامه‌ریزی پنج تا ۱۰ ساله، هم به رفع محرومیت و هم به ایجاد ثروت در استان پرداخت که برای انجام این کار مهم، پیشنهاد می‌شود گروه‌های جهادی بسیج و سایر گروه‌های جهادی استان، در یک مجموعه با عنوان «شورای رفع محرومیت» دور هم جمع شده و با انجام برنامه‌ریزی به انجام کار در این زمینه بپردازند که البته لازم است دولت نیز در جای خود به وظیفه خود در قبال محرومیت‌زدایی در استان عمل کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: این مجموعه  بسیج در سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ پروژه در حوزه آبرسانی، آسفالت، جاده بین مزارع، اقتصاد مقاومتی، آموزش و مهارت‌آموزی داشته و اقدامات خوب و شایسته‌ای را در این زمینه انجام داده است.

سرهنگ خلیل رفعتی اظهار کرد: بسیج سازندگی متولی گروه‌های جهادی است که اگر گروه‌های جهادی بسیج و گروه‌های جهادی سایر نهادها هم‌افزایی لازم را با هم داشته باشند می‌توان بیش از گذشته با مشارکت دستگاه‌های اجرایی در عرصه‌هایی که لازم است به جامعه هدف، خدمات ارائه کرد.

رئیس مجمع جهادی استان بوشهر نیز گفت: مجمع جهادی استان، نماینده رسمی تمام گروه‌های جهادی در استان است که با رأی‌گیری از میان اعضای شورای جهادی شهرستان‌های سراسر استان انتخاب می‌شود.

حیدر قایدی چغادکی اظهار کرد: امروز گروه‌های جهادی از حالت خیریه و ارائه خدمات کوچک عبور کرده و به این اندیشه رسیده‌اند که منقطه‌ای را در نظر گرفته و با تمرکز ۵ تا ۱۰ ساله بر آن منطقه، به اهداف تعیین شده در آن منطقه دست یابند.

وی تصریح کرد: امیدواریم گروه‌های جهادی امروز نه به عنوان یک خیریه بلکه به عنوان نهادهای حامی پیشرفت در روستاها و مناطق خود محسوب شوند.
 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر