جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۳۷۷۶۷
سه‌شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۴:۴۱

فکرشهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: بالگرد امدادی جمعیت این استان به دلیل تامین نشدن اعتبار لازم در حد زیرسازی به صورت نیمه‌کاره باقی مانده است.

به گزارش فکرشهر، احسان ایزدپناه ظهار کرد: براساس توافق اولیه، تامین بالگرد امدادی باید از سوی جمعیت هلال احمر و تامین زیرساخت از طرف استان انجام شود که این مهم پس از سال‌ها انجام نشده و این پرنده آهنی به دلیل نبود آشیانه زیر آفتاب نگهداری می‌شود.

وی بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای احداث آشیانه بالگرد جمعیت هلال احمر ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان است که انتظار می‌رود این مهم با همکاری سازمان مرکزی و کمک‌های استانی به سرانجام برسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر ادامه داد: با توجه به شرایط نامناسب جوی و هوای گرم انتظار می‌رود از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع مساله ساخت آشیانه بالگرد در استان بوشهر برای همیشه حل شود.

وی بیان کرد: در گذشته بالگرد جمعیت هلال احمر به صورت نیمه وقت در استان بوشهر(۱۵ روز بوشهر ، ۱۵روز هرمزگان) مستقر بود که با توجه به حادثه خیز بودن استان بوشهر بالگرد به صورت تمام وقت در استان مستقر است.

پایگاه‌های کانکسی امداد دریایی بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر گفت: این استان با دارا بودن بیشترین مرز آبی با خلیج فارس دارای پنج پایگاه امداد دریایی است که با توجه به نداشتن زمین ملکی برای استقرار پایگاه، همکاران در کانکس مشغول به فعالیت هستند.

ایزدپناه ادامه داد: این پایگاه‌ها امداد ساحلی در بوشهر، دلوار، کنگان و دیر مستقر هستند.

وی در خصوص پایگاه امداد ساحلی گناوه بعنوان پنجمین پایگاه امدادی در این بخش اظهار کرد: مجوز پایگاه امدادی در گناوه وجود دارد اما به دلیل قرار گرفتن در مسیر گذر شهری تخریب شده است.

به گفته ایزدپناه شهرداری متعهد به ساخت و تحویل پایگاه امداد ساحلی در گناوه شده اما به دلیل نبود زمین تاکنون این شهرستان که در روزهای گرم سال میزبان آمار زیادی از مسافران است از داشتن این پایگاه محروم است.

وی بهبود وضعیت شناورهای امدادی و حل مشکل سوخت شناورهای امدادی را از جمله مشکلات بخش امداد ساحلی جمعیت هلال احمر عنوان کرد.

ایزدپناه با اشاره به داشتن نیروی متخصص در بخش امداد ساحلی گفت: جمعیت هلال احمر پشتیبان عملیات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی است و می‌طلبد امکانات این بخش با هدف خدمات رسانی مطلوب‌ تقویت شود.

داروخانه هلال احمر بوشهر در انتظار صدور مجوز

ایزدپناه گفت: با وجود پیگیری‌های انجام شده از سوی استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس جمعیت هلال احمر اما همچنان مشکل مجوز داروخانه جمعیت هلال احمر استان بوشهر باقی مانده و تنها مجوز مرکز فوریت‌های دارویی صادر شده است.

وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر با وجود تحریم‌ها و کمبود امکانات، توانسته است تسکینی برای آلام مردم در حوادث باشد و حمایت داخلی از تامین لوازم درمانی و دارویی می‌تواند خدمات رسانی به بیماران و حادثه دیدگان را سرعت بخشد.

ایزدپناه اضافه کرد: هرچند با تلاش‌های انجام شده و گرفتن مجوز مرکز فوریت‌های دارویی؛ داروخانه جمعیت هلال احمر استان بوشهر از زیانده بودن خارج شده اما یکی از عوامل زیانده شدن این داروخانه نداشتن مجوز لازم برای تامین داروهای بیماران خاص است.

وی اظهار کرد: یکی از ملزومات مهم بحث درمان در حوادث، تامین داروهای خاص است که در صورت بحران، اقلام ضروری کمیاب می‌شود و این بخش عملیات درمانی جمعیت هلال احمر را با مشکل روبرو می‌کند در این زمینه همکاری مسئولان برای صدور مجوزهای لازم به منظور تامین داروهای خاص در داروخانه جمعیت هلال احمر این استان ضروری است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر داروخانه‌های هلال احمر در استان‌های بوشهر، یاسوج و کرمانشاه مجوز لازم برای توزیع داروهای بیماران خاص را ندارند با این تفاوت که ۱۲ سال از فعالیت داروخانه استان بوشهر می‌گذرد.

ایزدپناه اضافه کرد: اضافه کردن دستگاه‌های لازم برای فیزیوتراپی ایجاد بخش جدید حرکت و کار درمانی، کلینیک گفتار درمانی و سونوگرافی از جمله برنامه‌های مهم جمعیت هلال احمر در استان بوشهر است.

وی همچنین تاکید کرد: ایجاد مرکز اختلالات رفتاری و اوتیسم با هدف ارائه خدمات از جمله برنامه‌های جمعیت هلال احمر در استان بوشهر است.

به گفته ایزدپناه خدمات و تعرفه مراکز درمانی هلال احمر نیمه‌دولتی و کمتر از بخش خصوصی است و افزون براین امکان شناسایی و ارائه خدمات به افرادی که دچار فقر و زیر خط فقر هستند برای ارائه این خدمات فراهم است.

داوطلبان جمعیت هلال احمر بیمه می شوند

وی گفت: در گذشته داوطلبان جمعیت هلال احمر بیمه نبودند که امسال با همت جمعیت هلال احمر زمینه بیمه شدن داوطلبان فراهم شده و افزون براین حق الزحمه پرداختی به آنان نیز افزایش یافته است.

ایزدپناه یادآور شد: در زمان حاضر ۴۰۰ داوطلب در قالب ۱۹ پایگاه امدادی در استان بوشهر مشغول به فعالیت هستند.

وی در خصوص طرح نذر آب در استان بوشهر گفت: برخلاف سال‌های گذشته که خدمات طرح نذر آب در استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور ارائه می‌شد با توجه به مشکلات ناشی از کم آبی در استان سال گذشته این طرح با یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار در سه روستای شهرستان‌های دشتی و عسلویه برای ۱۱۷ خانوار اجرا شد.

ایزدپناه در خصوص تامین تجهیزات امدادی در استان بوشهر یادآور شد: سال گذشته ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار در بخش تامین تجهیزات شامل نصب جی پی اس بر خودروهای امدادی، دیجیتال کردن بیسم‌ها، ایجاد ارتباط اینترنتی و تلفن ماهواره‌ای هزینه شده است.

وی با اشاره به خرید یک‌هزار دستگاه خودرو نجات و آمبولانس در سطح کشور گفت: هنوز سهمیه استانی مشخص نشده اما انتظار می‌رود بخشی از نیاز استان در سال جاری تامین شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر در خصوص خانه‌های هلال اظهار کرد: کیفی سازی ۱۵۵ خانه‌ هلال فعال در استان از مهمترین سیاست‌های این جمعیت در سال جاری است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر