فکرشهر: در راستای تشدید نظارت ها بر صنوف حساس مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، گشت مشترک بازدید از این صنوف انجام گرفت .
\n\n
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شهرستان دشتستان ،مهندس سیده فاطمه حسینی در این خصوص گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان نظارت بر صنوف حساس بویژه کارگاههای شیرینی پزی بصورت ویژه ودر دو نوبت صبح وبعد از ظهر آغاز شده است .
\n\n
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، این مقام مسئول افزود: در راستای اجرای بهتر این طرح ، اولین گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دشتستان با نمایندگان اتاق اصناف، اماکن واداره صنعت و معدن وتجارت شهرستان از کارگاههای شیرینی پزی صورت گرفت .
\n\n
وی همچنین اضافه کرد: در این طرح از تعداد 5 کارگاه شیرینی پزی بازدید به عمل آمد ودر خصوص مسائل بهداشتی بویژه بهداشت فردی کارگران وهمچنین نظافت محل کسب ، استفاده از رتگهای مجاز ،آموزش و تذکرات لازم به متصدیان داده شد .
\n\n
مهندس حسینی گفت: در این گشت مشترک ،مقدار 20کیلوگرم شیرینی ومواد غذایی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم گردید .
\n\n
وی در پایان گفت: این گشت مشترک طبق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان ماه رمضان در چند نوبت ادامه خواهد داشت و طبق قوانین و ضوابط با کارگاه های متخلف برخورد قانونی انجام می گیرد .
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n