سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: در راستای تشدید نظارت ها بر صنوف حساس مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، گشت مشترک بازدید از این صنوف انجام گرفت . \n\nکارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شهرستان دشتستان ،مهندس سیده فاطمه حسینی  در این خصوص گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان نظارت بر صنوف حساس بویژه کارگاههای شیرینی پزی بصورت ویژه ودر دو نوبت صبح وبعد از ظهر آغاز شده است .
کد خبر: ۲۳۶۲۲
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸

فکرشهر: در راستای تشدید نظارت ها بر صنوف حساس مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، گشت مشترک بازدید از این صنوف انجام گرفت . 

\n\n

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شهرستان دشتستان ،مهندس سیده فاطمه حسینی  در این خصوص گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان نظارت بر صنوف حساس بویژه کارگاههای شیرینی پزی بصورت ویژه ودر دو نوبت صبح وبعد از ظهر آغاز شده است .

\n\n

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، این مقام مسئول افزود: در راستای اجرای بهتر این طرح ، اولین گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دشتستان  با نمایندگان اتاق اصناف، اماکن واداره صنعت و معدن وتجارت شهرستان  از کارگاههای شیرینی پزی صورت گرفت .

\n\n

وی همچنین اضافه کرد: در این طرح از تعداد 5 کارگاه شیرینی پزی بازدید به عمل آمد ودر خصوص مسائل بهداشتی بویژه بهداشت فردی کارگران وهمچنین نظافت محل کسب ، استفاده از رتگهای مجاز ،آموزش و تذکرات لازم به متصدیان داده شد .

\n\n

 مهندس حسینی گفت: در این گشت مشترک ،مقدار 20کیلوگرم شیرینی ومواد غذایی غیر قابل مصرف ضبط  و معدوم گردید .

\n\n

وی در پایان گفت: این گشت مشترک طبق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان ماه رمضان در چند نوبت ادامه خواهد داشت و  طبق قوانین و ضوابط با کارگاه های  متخلف برخورد قانونی انجام  می گیرد .

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر