جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
فکرشهر: نخستین نشست مشترک استانداران و دبیران کل 80 حزب و تشکل سیاسی دارای مجوز فعالیت، با حضور و ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور برگزار شد.به گزارش فکرشهر، رحمانی فضلی در تالار پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور میزبان استانداران سراسر کشور و احزاب و تشکل های سیاسی دارای مجوز فعالیت بود .این نشست مشترک میان وزیر کشور، استانداران و احزاب با هدف تبادل نظر، هم اندیشی و شناسایی موانع پیش روی فعالیت احزاب تشکیل شد.در این نشست که دومین نشست رسمی وزیر کشور و احزاب و تشکل های سیاسی است ، احزاب و تشکل های سیاسی اهداف و مسایل و مشکلات پیش روی خود را بیان کردند.
کد خبر: ۴۳۴۶
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۷

فکرشهر: نخستین نشست مشترک استانداران و دبیران کل 80 حزب و تشکل سیاسی دارای مجوز فعالیت، با حضور و ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور برگزار شد.

به گزارش فکرشهر، رحمانی فضلی در تالار پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور میزبان استانداران سراسر کشور و احزاب و تشکل های سیاسی دارای مجوز فعالیت بود .

این نشست مشترک میان وزیر کشور، استانداران و احزاب با هدف تبادل نظر، هم اندیشی و شناسایی موانع پیش روی فعالیت احزاب تشکیل شد.

در این نشست که دومین نشست رسمی وزیر کشور و احزاب و تشکل های سیاسی است ، احزاب و تشکل های سیاسی اهداف و مسایل و مشکلات پیش روی خود را بیان کردند.

همچنین اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب نیز در این نشست حضور داشتند.

پس از این نشست ، دبیران کل 80 حزب و تشکل سیاسی و استانداران در ضیافت افطاری وزیر کشور حضور پیدا می کنند.

عبدالرضا رحمانی فضلی 14 دی ماه سال گذشته نیز در محل این وزارتخانه میزبان بیش از 50 حزب فعال کشور بود.

بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مربوط به احزاب، آسیب شناسی فعالیت احزاب در کشور، بحث های مربوط به احیای خانه احزاب و همچنین اصلاح قانون احزاب از جمله موضوعاتی بود که در اولین نشست احزاب با وزیر کشور مورد بحث قرار گرفت.

موظف به تضمین مراسم های مجوزدار هستیم/آمادگی نگارش اساسنامه جدید خانه احزاب را داریم

 وزیر کشور با بیان اینکه تاکنون در دولت یازدهم برخورد قانونی با برهم زنندگان مراسم های دارای مجوز صورت گرفته است، تاکید کرد: موظف به تضمین همه مراسم ها و مناسبت های دارای مجوز هستیم.

به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در نخستین نشست مشترک استانداران و احزاب کشور، به کمیته سه جانبه احزاب، مجلس و دولت اشاره کرد و گفت: در وزارت کشور آمادگی داریم برای فعالیت قانون احزاب و تشکل های سیاسی، کمیته سه جانبه را تشکیل دهیم.

وی درباره قانون انتخابات، قانون احزاب و لایحه جرم سیاسی که در جلسه مطرح شد نیز گفت: لایحه جرم سیاسی مربوط به قوه قضائیه است اما درباره قانون انتخابات، مطالعات و کارهای کارشناسی را آغاز کرده ایم.

وزیر کشور در پاسخ به اظهارت یکی از نمایندگان احزاب مبنی بر اینکه ˈبرخی استانداران در حوزه تغییرات مدیریتی، محافظه کار هستندˈ، گفت: به هیچ عنوان نگاه محافظه کاری وجود ندارد زیرا 80 درصد تغییرات در حوزه مدیریتی استانداری ها صورت گرفته است.

رحمانی فضلی ادامه داد: 430 فرماندار تغییر کرده اند؛ البته بنا به تغییر همه نیست و از افراد دارای صلاحیت و با تجربه در بخش های دیگر استفاده شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه همه مراسم و فعالیت های مجاز و دارای مجوز در حوزه وزارت کشور و دانشگاه ها را حمایت می کنیم، افزود: در یک سال اخیر در مناسبت ها و مراسم هایی برخی مشکلات پدید آمد که همکاری وزارت کشور و استانداران سبب شد کارها به نحو احسن انجام و مشکلات برطرف شود.

رحمانی فضلی تاکید کرد: وزارت کشور با هر نوع اقدام در بر هم زدن مجالس قانونی و مجوزدار مخالفت کرده و برخورد مناسبی را انجام داده است.

وی ادامه داد: موظف به تضمین همه مراسم ها و مناسبت های مجازی هستیم که از طریق وزارت کشور مجوز گرفته اند و به این کار اهتمام جدی داریم.

وزیر کشور درباره خانه احزاب نیز گفت: تاکید ما بر این است که فعالیت آنها جنبه صنفی داشته باشد.

وی افزود: در این خصوص مقرر شد گروهی موضوع را پیگیری و نتیجه را به ما اعلام کنند.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: آمادگی داریم اگر روش قبلی برای خانه احزاب به نتیجه نرسید، به دنبال تشکیلات جدیدی باشیم؛ حتی می تواند نام آن ˈباشگاه احزابˈ یا هر چیز دیگری باشد. همچنین آمادگی داریم اساسنامه جدید خانه احزاب را بنویسیم و در زمینه فعالیت مجدد خانه احزاب نیز پیگیریم.

وزیر کشور در ادامه تاکید کرد: فعالیت احزاب و گروه ها نباید منوط به انتخابات باشد بلکه حزب در طول سال باید فعالیت های مختلفی از جمله عضوگیری، کادرسازی و اظهار نظر در مواضع مختلف را مد نظر داشته باشد.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه احزاب باید در چارچوب قانون فعالیت های اثرگذاری انجام دهند و در مسائل مختلف اجتماعی - اقتصادی اظهارنظر کنند، افزود: احزاب به رای و رضایتمندی مردم نیاز دارند پس باید برای حل مشکلات مردم گام بردارند؛ البته انتظار مردم هم فعال بودن احزاب در زمینه های گوناگون است.

وی با بیان اینکه اکنون در حال تدوین برنامه شش ساله هستیم، خاطرنشان کرد: احزاب باید فعالیت بیشتری در این خصوص انجام دهند به ویژه اینکه به اظهارنظرهای تخصصی نیاز داریم تا اجماع بیشتری انجام پذیرد.

رحمانی فضلی همچنین درباره اظهارات نمایندگان یکی از احزاب مبنی بر شعار نه غزه و نه لبنان گفت: هیچکدام از جریان های درون حاکمیتی چنین شعاری را مطرح نکردند زیرا همه احزاب و گروه های درون حاکمیتی، در دفاع از مردم فلسطین یکپارچه هستند.

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر