جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۸۷۷۹۹
سه‌شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶

فکرشهر: مدیرکل تعاون، کار و رفاه جتماعی استان بوشهر گفت: در چهار سال اخیر (۹۶ تا ۹۹)، ۲ هزار و ۸۱۵ طرح اشتغال روستایی و عشایری با پرداخت تسهیلات کم بهره در این استان اجرا شد.

به گزارش فکرشهر، مصدق کشاورزی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در چهار سال گذشته ۳۰۴ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال چهار هزار و ۸۵۰ نفر به این شمار طرح‌ پرداخت شده‌است.

وی بیان کرد: تسهیلات مشاغل روستایی و عشایری ضمن اینکه باعث پایداری مشاغل در روستاها و جوامع عشایری می‌شود، انجام کارهای بزرگی در بخش فعالیت‌های بوم‌گردی، تکمیل زنجیره مرغ و توسعه گلخانه‌ها در استان بوشهر را به همراه داشته است، طوریکه امروز با پشتوانه تسهیلات اشتغال روستایی زنجیره تولید مرغ در این استان تکمیل و انقلاب عظیمی در زمینه توسعه گلخانه‌ها ایجاد شده‌است.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های اشتغال روستایی علاوه بر بهبود وضع معیشتی روستائیان از مهاجرت آنان به مناطق شهری و ایجاد آسیب‌های اجتماعی از جمله حاشیه نشینی در شهرهاجلوگیری می‌کند.

کشاورزی تاکید کرد: تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری فرصتی برای ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی در روستاها است که انتظار می‌رود با شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادها زمینه رونق و پویایی در روستاها فراهم شود.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در زمینه حمایت از توسعه، ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای تولید در مناطق روستایی و عشایری از جمله هدف‌های اجرای این طرح است.

وی با اشاره به اینکه ۶۶ میلیارد تومان اعتبار اشتغال روستایی آماده در اختیار استان بوشهر قرار دارد گفت: از محل بازپرداخت تسهیلات اشتغال روستایی امکان پرداخت تسهیلات جدیدی به صورت مستمر به متقاضیان وجود دارد.

کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین ارزیابی‌ها با توجه به جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات مشاغل روستایی و عشایری در استان بوشهر، این استان در این زمینه از جمله استان‌های پیشرو و رتبه دوم کشور است.

۱۱ میلیارد تومان تسهیلات کسب و کار خانگی در استان بوشهر پرداخت شد

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: طرح ساماندهی و حمایت از کسب و کارهای خانگی در سال ۱۳۹۰ اجرا و در دولت تدبیر و امید ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی برای یکهزار و ۱۱۷ طرح پرداخت شده‌است.

کشاورزی اضافه کرد: تلاش شده با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به نوعی از اشتغال خرد و پایدار حمایت و پشتیبانی شود.

افزایش ۲۱۷ درصدی اشتغال در استان بوشهر 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: تعهد اشتغال در بخش‌های مختلف اقتصادی دستگاه‌های اجرایی این استان در سال گذشته ۱۵ هزار شغل بود که با وجود تحریم‌های ظالمانه و شرایط سخت کرونایی با همت صورت گرفته توسط مسئولان، کارآفرینان و سرمایه گذاران بخش تعاونی و خصوصی ۳۳ هزار و ۲۰۰ شغل ایجاد شده‌است.

به گفته کشاورزی ایجاد این میزان فرصت شغلی در استان بوشهر ۲۱۷ درصد نسبت به تعهد انجام شده افزایش نشان می‌دهد و از مجموع شغل‌های ایجاد شده پنج هزار مورد به بخش روستایی و عشایری اختصاص دارد. 

وی درباره حمایت از واحدهای آسیب دیده از کرونا در استان بوشهر گفت: تاکنون ۷۴ میلیارد تومان اعتبار برای ۲هزار و ۷۳۴ طرح پرداخت و از ۶ هزار و ۱۰۰ شغل نیز در این استان حمایت شد.

احداث چهار سالن ورزشی ویژه کارگران در دولت تدبیر و امید 

کشاورزی با اشاره به گرامیداشت هفته کار و کارگر افزود: در زمان حاضر ۳۳۵هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در استان بوشهر وجود دارد که از این آمار ۶۱ درصد در بخش خدمات، ۱۱.۲ درصد در بخش کشاورزی و ۲۷ درصد در بخش صنعت است.

وی مهمترین دغدغه عمومی کارگران را افزایش حقوق آنها عنوان کرد که با وجود شرایط خاص کشور اما با همت دولت تدبیر و امید کارها و اقدام‌های مهم در این زمینه انجام شده‌است.

کشاورزی یادآورشد: در بخش رفاهیات کارگران که زمانی مغفول مانده بود و استان بوشهر تنها از یک سالن ورزشی برخوردار بود با تلاش مسئولان در هشت سال دولت تدبیر و امید چهار سالن ورزشی و استخر ویژه کارگران در مناطق مختلف استان بوشهر در دست احداث است که انتظار می‌رود تا پیش از نیمه اول سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

وی ۴۰ درصد سازش در حوزه قوانین و روابط کار و رفع اختلاف‌های کارگر و کارفرما، کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها و هیات‌های تشخیص به ترتیب به ۱۹ و ۱۵ روز را از جمله دیگر دستاوردهای مهم این اداره کل در استان بوشهر عنوان کرد.

کشاورزی در باره مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۱۰هزار و ۲۷۶ نفر مقرری بگیر تامین اجتماعی در این استان هستند.

توسعه کارآفرینی از عوامل تحقق شعار سال است

وی با اشاره به شعار تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها گفت: توسعه فرهنگ کارآفرینی و زمینه سازی برای تربیت و پرورش کارآفرینان روستایی، پشتیبانی و صیانت از نیروی کار و حمایت از سرمایه گذاری‌ها موجب تحقق شعار سال می‌شود.

کشاورزی یادآور شد: برای تحقق شعار سال رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی واحدهای تولیدی غیر فعال و رفع موانع تعاونی‌های راکد است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر