يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
کد خبر: ۱۱۵۶۴۷
جمعه ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۴۷

فکرشهر: رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان حاضر موضوع پسماند در شهرستان بوشهر هنوز به عنوان یک مساله حل نشده مطرح است و در همین ارتباط این شهرستان به طراحی یک سایت متمرکز دفع پسماند نیاز دارد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، دکتر عیسی صفوی روز جمعه در سومین نشست مجمع سلامت شهرستان بوشهر با موضوع پسماند افزود: براین اساس در صورت راه اندازی این سایت متمرکز دفع پسماند در این شهرستان به مساحت ۲۰ هکتار امکان انتقال پسماند شهر بوشهر، خارگ و عالی شهر به این سایت وجود دارد.

وی ادامه داد:  باید مساله پسماند را در تمام تریبون ها فریاد زد تا بتوانیم طی سال جاری و به میزان قابل توجهی این حوزه را ارتقاء داد و لازمه آن این است که موضوع مدیریت پسماند به عنوان گفتمان غالب دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری ها شود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر شهر جدید عالیشهر به دلیل اینکه مراحل دفع پسماند در آن بخوبی طراحی نشده است به لحاظ دفع پسماند در بدترین شرایط قرار دارد.

صفوی اظهار کرد: در همین ارتباط طراحی هر چه زودتر یک سایت متمرکز در شهرستان بوشهر که هم بتواند شهر جدید عالی شهر و خارگ را نیز پوشش دهد ضروری است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر شهرهای چغادک و خارگ از توابع شهرستان بوشهر الگوی مناسبی درمدیریت پسماند دارند.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان حاضر پسماند خارگ در همان منطقه بسته بندی و در یکی از سایت های دفع پسماند بوشهر دفن می شود.

صفوی یادآور شد: در دانشگاه علوم پزشکی دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی متولی رصد وضعیت سلامت وامنیت غذایی شهروندان است براین اساس در راستای تکالیف قانونی خود را موظف می داند با برگزاری مجمع سلامت استانی و شهرستانی، عوارض تهدید کننده سلامت مردم را رصد نماید.

فرماندار بوشهر گفت: با توجه به اهمیت ساماندهی مساله پسماند در این شهرستان انتظار می رود کار گروه تخصصی پس از بازدید میدانی و بررسی کارشناسی بهترین محل و نقاط پیشنهادی که تمام شاخص های زیست محیطی را داشته باشند  برای جانمایی سایت دفن پسماند مشخص کند.

محمد صالح رحیمی همچنین با اشاره به تغییر سبک زندگی مردم بر ضرورت پیاده روی روزانه (پنج روز در هفته) تاکید کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به تعریف سلامتی که شامل رفاه کامل جسمی، روحی، روانی،معنوی و اجتماعی است براین اساس ۸۰ درصد آن خارج از شرح وظایف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بوده که به آنها عوامل اجتماعی موثر بر سلامت گفته می شود.

دکتر عزیز نژاد افزود: توجه نکردن به عوامل اجتماعی موثر برسلامت باعث شده منابع وزارت بهداشت و درمان تنها به سمت ساخت بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی سوق داده شود.

وی بیان کرد: در این شرایط توجه بیشتر به سمت درمان است این در حالی است که می بایست این منابع صرف ایجاد زیرساخت‌های توسعه و به عبارتی پیشگیری از بیماری‌ها، حوادث و سرطان‌ها شود زیرا این موارد از مهمترین دلایل مرگ به شمار می‌روند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر