يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۲۲۰۶۴
چهارشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵

فکرشهر: مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: سال گذشته دو هزار و ۵۲۶ پرونده طلاق برای مشاوره تخصصی به مراکز مشاوره بهزیستی در استان بوشهر ارجاع شدنداز این تعداد ۲۸۹ مورد معادل ۱۵ درصد سازش کردند.

به گزارش فکرشهر از مهر، حسین اسدی راد بعد از ظهر چهارشنبه در نشست با مدیران فرهنگی استان بوشهر با بیان اینکه تلاش شده با همکاری دادگستری زوجینی که برای طلاق مراجعه کرده‌اند پرونده برای مشاوره ارجاع شود اظهار داشت: این امر باعث شده شمار افرادی که سازش کرده و به زندگی بازگشته‌اند در استان بوشهر قابل توجه باشد.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۵۲۶ پرونده طلاق برای مشاوره تخصصی به مراکز مشاوره بهزیستی در استان بوشهر ارجاع شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد پرونده ۲۸۹ مورد معادل ۱۵ درصد سازش کرده‌اند و این نشان می‌دهد حتی زوجینی که به خط پایان رابطه خود رسیده‌اند را می‌تواند با انجام مشاوره صحیح به زندگی بازگرداند.

وی اظهار کرد: معتقد هستیم در راستای تحکیم بنیان خانواده راه اندازی مراکز مشاوره خانواده به سبک مشاوره ایرانی - اسلامی ضروری است.

وی یادآور شد: هر چند مسائل اقتصادی در زندگی مهم است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد تنها ۲ درصد علت‌های طلاق در استان بوشهر مربوط به بیکاری و مسائل اقتصادی بوده است.

اسدی راد با بیان اینکه بحث طلاق مربوط به طیف خاصی از جامعه نیست بلکه این آسیب اجتماعی متوجه تمام گروه‌های سنی، اقتصادی و افراد با مقاطع تحصیلی مختلف است تاکید کرد: امروز طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی اولویت دار در استان بوشهر به شمار می‌رود که باید به آن پرداخته شود.

اسدی راد اضافه کرد: از شمار پرونده‌های مشاوره طلاق استان بوشهر در سال گذشته یکهزار و ۱۵۶ مورد معادل ۷۶ درصد مربوط به شهرستان بوشهر، ۵۸۳ مورد معادل ۲۳ درصد دشتستان، ۱۸۵ مورد معادل هفت درصد دشتی، ۱۶۸ مورد معادل ۶ درصد کنگان، ۱۴۲ مورد معادل پنج درصد جم، ۱۳۱ مورد معادل پنج درصد دیر، ۹۴ مورد معادل سه درصد تنگستان و ۶۷ مورد معادل ۲ درصد عسلویه بوده است.

وی ادامه داد: همچنین از این شمار ۹۲ مورد معادل ۱۰ درصد در بوشهر، ۱۱۰ مورد معادل ۳۱ درصد دشتستان، ۱۷ مورد دشتی، ۲۲ مورد معادل ۱۸ درصد کنگان، ۳۰ مورد معادل ۲۸ درصد جم، ۱۷ مورد معادل ۱۳ درصد دیر و یک مورد تنگستان و سه مورد در عسلویه منجر به سازش شده است.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با بیان اینکه اعتیاد از دیگر آسیب‌های اجتماعی اولویت دار استان بوشهر است، اضافه کرد: اعتیاد شامل ۲ مدل درمان، درمان داوطلبانه و غیر داوطلبانه که ویژه معتادان متجاهر است می‌شود.

وی گفت: در زمان حاضر هفت مرکز درمان اعتیاد سرپایی در استان بوشهر فعال هستند و بیشتر دارو درمانی انجام و یکهزار و ۴۱۷ مورد درمان شده‌اند، همچنین ۱۶ مرکز بهبود و بازتوانی شبانه روزی در استان بوشهر فعال هستند که سال گذشته سه هزار و ۱۲۷ نفر وارد این مراکز و درمان شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: درمان اعتیاد غیر داوطلبانه که شامل معتادان متجاهر می‌شود که ۵۳۲ مورد از معتادان متجاهر این استان در این مراکز درمان شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت ۲ مرکز ترک اعتیاد ویژه بانوان در بوشهر یادآور شد: همچنین سال گذشته ۴۲۰ نفر نیز به مراکز کاهش آسیب ویژه معتادان پرخطر در مناطق پرخطر، حاشیه‌ای و پاتوق‌ها شناسایی و به مراکز درمان اعتیاد معرفی شده‌اند.

اسدی راد گفت: محدودیت مالی از جمله مهمترین مشکلات مراکز درمان اعتیاد در استان بوشهراست و با توجه به اینکه هر فردی که دچار اعتیاد شده برای درمان شاید تا ۶ ماه نیاز به مراقبت داشته باشد به همین دلیل حمایت مالی از این حوزه ضروری است.

وی با تاکید بر ضرورت و اولویت پیشگیری بر درمان ادامه داد: در زمان حاضر بیشتر مدل اعتیاد معادل ۵۰ تا ۶۰ درصد در استان بوشهر سنتی و ۳۰ تا ۴۰ درصد صنعتی است.

اسدی راد با اشاره به فعالیت خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی خاطرنشان کرد: همسر آزاری، کودک آزاری، سالمند آزاری و فرار از منزل از دیگر آسیب‌های اجتماعی استان بوشهر به شمار می‌رود که در یک سال گذشته گزارش شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر