يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۲۲۳۹۰
يکشنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹

فکرشهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی  فرمانداری گناوه گفت: به روز شدن کتاب‌های موجود در کتابخانه‌های های عمومی باید به روز و متناسب با ذائقه مخاطبان باشد تا باعث ترویج فرهنگ کتابخوانی در این شهرستان شود.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، محمد اسدی روز یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان افزود: نقش کتاب و کتابخوانی در توسعه و پیشرفت جوامع نقشی انکارناپذیر است و  نمی‌توان توسعه و رشد را بدون در نظر گرفتن میزان سرانه مطالعه مورد بررسی قرار داد به همین خاطر، کتاب و کتابخوانی از مقوله های مهم و قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه، بسیار ضروری  است.

وی اظهارکرد: کتاب به عنوان ابزاری متعالی، همواره در خدمت انسان بوده و کتاب های خوب و مفید به عنوان بهترین دوست آدمی، خدمات شایانی را به جامعه بشری ارائه کرده است.

اسدی گفت: ورود فضاهای مجازی بین اقشار مردم، نمی‌تواند جای کتاب را بگیرد و تحت شعاع خود قرار دهد بلکه روز به روز گسترده تر و پایدارتر شده است.

وی افزود: یکی دیگر از راهکارهای جذب کتابخوانی، فرهنگ سازی و تامین کتاب هایی است که بتواند آینده نوجوانان را بسازد و ترقی دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و جتماعی  فرمانداری گناوه ادامه داد: کتاب‌های زیادی که از دوران دفاع مقدس به چاپ رسیده و در آن خاطرات و رشادت های رزمندگان و شهدا به نگارش در آمده است که انسان را به سوی خود جذب می‌کند و در کتابخانه‌های عمومی شهرستان برای علاقه مندان به کتابخوانی از جمله قشر مذهبی  وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: در کتابخانه عمومی شهرستان با همکاری اعضای انجمن باید تیمی متشکل از خوش فکران تشکیل شود و  برای ترویج بیشتر فرهنگ کتابخوانی چاره اندیشی کنند.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی گناوه گفت: باتوجه به اینکه کتاب و کتابخوانی یکی از شاخص های توسعه هر جامعه به شمار می آید و رهبرمعظم انقلاب تاکیدات وافری در این زمینه کرده است، باید وارد زندگی مردم شود که در این زمینه نگاه ویژه مسئولان را می‌طلبد.

صادق خدری افزود: برای ترویج و رونق کتابخوانی در جامعه تنها یک ارگان کافی نیست بلکه دیگر ارگان ها هم به عنوان یک وظیفه، همکاری و همیاری کنند.

 وی بیان کرد: کمبود نیرو یکی از مشکلات اصلی کتابخانه عمومی مرکزی این شهر است که در این زمینه حداقل به سه نیرو نیاز است.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی گناوه افزود: این شهرستان دارای ۶ کتابخانه عمومی است که سه واحد آن در شهر و سه واحد در روستا مستقر است.

وی گفت: کتابخانه های عمومی این شهرستان، پنج هزار و ۷۰۰ عضو دارند و مخزن آنها در مجموع دارای ۱۱۲ هزار جلد کتاب است.

رئیس کتابخانه عمومی امام جواد (ع) روستای چهارروستایی اظهارداشت: این روستا از روستاهای دوستدار کتاب در کشور شناخته می‌شود و تاکنون کتابخانه روستا در چندین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران شرکت کرده است.

مروارید رازقی افزود: کتابخانه عمومی این روستا  از کتابخانه‌های فعال و برتر در حوزه روستایی کشور، تاکنون به موفقیت‌های خوبی نایل شده‌است.

وی گفت: کتابخانه این روستا در سال ۱۳۸۴ افتتاح شده است و با دارابودن ۱۵ هزار و ۶۰۰ عنوان کتاب، ۵۸۰ نفر از اهالی عضو آن هستند.

رزاقی بیان کرد: برای تشویق و ترغیب به امر کتابخوانی، تاکنون برنامه های متنوعی به صورت مجازی و حضوری برگزار شده است،چندین نویسنده مطرح کتاب کشور دعوت شدند و از کتاب های نویسندگان شهرستان گناوه در کتابخانه این روستا رونمایی شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر