يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
کد خبر: ۱۳۴۶۷۵
يکشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶

فکرشهر: ماهی قرمز در صورت رعایت نکردن بهداشت فردی توسط افراد در زمان خرید یا تعویض آبِ آن، یکی از ناقلان بیماری‌های مشترک به انسان است که با رعایت برخی نکات می‌توان از این احتمال جلوگیری کرد. در مرحلۀ نخست پیشنهاد فعالان محیط زیست و حتی پزشکان نخریدن این جاندارِ خونسرد آبزی است، اما در صورتی که تمایل به استفاده از این جاندار در سفرۀ هفت‌سین خود دارید، در این اینفوگرافیک به کارهایی که باید در زمان خرید یا تعویض آبِ تنگِ آن انجام دهید، اشاره شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر