سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۳۸۵۶۶
جمعه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۷

فکرشهر: قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

به گزارش فکرشهر از ایسنا، یوسف امینی،  ۲۱ اردیبهشت ماه، در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ما نباید زیست عفیفانه را به صورت تک‌بعدی نگاه کنیم. در این موضوع مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به هم پیوند خورده است.

وی بیان کرد: شروع تغییر نوع لباس و پوشش در ایران و خانواده ایرانی موضوع فرهنگی نبوده، بلکه سیاسی و امنیتی بوده است؛ بنابراین نباید صرفا نگاه فرهنگی داشته باشیم. باید از نگاه حداقلی به زیست عفیفانه پرهیز کنیم. موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه پایداری خانواده و زیست عفیفانه بر هم تاثیر و تاثر دارند، عنوان کرد: خانواده کانون زیست عفیفانه بوده و زیست عفیفانه نیز ضامن بقای خانواده است. این موضوع محدود به دوره اسلامی نیز نمی‌شود.

امینی با اشاره به دستورالعملی که توسط شورای فرهنگ عمومی کشور در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ تصویب شد، تصریح کرد: این دستورالعمل نگاه تحول‌گرایانه نسبت به حجاب و عفاف و زیست عفیفانه دارد.۳ راهبرد نیز در این حوزه اهمیت دارد که راهبرد اول مدیریت تصویر و گفتمان‌سازی رسانه‌ای مبتنی بر آرامش روانی خانواده در پرتو حیا و عفاف، راهبرد دوم دسترس‌پذیرسازی پوشش عفیفانه در سطح جامعه با تمام ملاک‌ها و سوم مواجهه و جرم‌انگاری هوشمند، هدفمند و پویا با انواع بدحجابی‌ها است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروز نبود لباس مناسب در بازار است. دبیرخانه ساماندهی مد و لباس ذیل شورای فرهنگ عمومی در این راستا تشکیل شده است. در این زمینه‌ها صرفا کار فرهنگی و صرفا کار امنیتی جواب نمی‌دهد، بلکه باید کار ترکیبی باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر