فکرشهر: نشست هم اندیشی بررسی مشکلات کارخانجات و کارگاههای خرمای دشتستان و ارتقاء سطح ایمنی محصولات خرمایی با همکاری و هماهنگی شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
\n\n
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، در این نشست مهندس حسین دلخواه قائم مقام رئیس شبکه ، مهندس سوسن صدری ،رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ،کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و مدیران کارخانجات و کارگاههای خرمای شهرستان حضور داشتند.
\n\n
نخست قائم مقام شبکه ، مهندس حسین دلخواه در این رابطه گفت : با توجه به تلاش چندین ساله بخش های خصوصی و شبکه بهداشت و درمان جهت رسیدن به مرحله کنونی که در کشور یک دست آورد بی نظیر است و سبب الگو برداری برخی استانها نیز شده است.بر لزوم هم اندیشی مستمر در خصوص ارتقاء وضع موجود،اذعان دارد.
\n\n
این مقام مسئول همچنین اظهار داشت : در جهت افزایش بهره وری و عملکرد سلامت واحد های تولیدی ، انجام مشاوره توسط کارشناسان و مدیران واحدهای تولیدی در هنگام بازدید ضروری است.
\n\n
کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی ستاد شبکه ،علی اکبر سلیمی فرد هدف از از برگزاری این نشست را ، همفکری در جهت ساماندهی و بررسی مشکلات کارخانجات و کارگاههای خرمای شهرستان بیان نمود .
\n\n
در ادامه مهندس صدری در خصوص شرایط اولیه GMP (شرایط مطلوب تولید) ، حداقل ضوابط بهداشتی و همچنین ارائه راهکارهای مناسب جهت ارتقاء سطح ایمنی محصولات خرمایی، سخنانی را ایراد نمود.
\n\n
سپس مدیران کارخانجات و کارگاههای خرما، مشکلات و همچنین پیشنهادات و نظرات خود را در خصوص محصولات خرمایی مطرح کردند .
\n\n
در پایان نشست ، پس از بحث و بررسیهای انجام گرفته و جمع بندی مطالب مطرح شده ،تصمیماتی به شرح ذیل، اتخاذ گردید :
\n\n
- تعامل بیشتر مسئولین و مدیران کارخانجات با اداره نظارت بر مواد غذایی و شبکه بهداشت و درمان دشتستان
\n\n
- ارائه درخواست به سازمان غذا و دارو و سایر ارگانهای ذیربط جهت جمع آوری محصولات فاقد پروانه ساخت
\n\n
- پیگیری و رسیدگی به شکایات اعلام شده
\n\n
- ارائه روشهای مناسب جهت شستشوی خرما
\n\n
- درخواست جلسات آموزشی جهت مدیران و مسئولین فنی
\n\n
ارائه درخواست به ارگان های ذیربط جهت تشویق و ارائه امتیاز به واحدهای دارای پروانه ساخت
\n\n
\n\n
\n