شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
فکرشهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر گفت: نظام مراقبت و درمان اچ‌آی‌وی در استان تقویت می‌شود تا شاهد کنترل بهتر این بیماری باشیم...
کد خبر: ۳۲۳۷۵
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۲

فکرشهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر گفت: نظام مراقبت و درمان اچ‌آی‌وی در استان تقویت می‌شود تا شاهد کنترل بهتر این بیماری باشیم.

به گزارش فکرشهر از مهر، دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان اظهار داشت: امروزه مهمترین استراتژی کنترل اپیدمی اچ‌آی‌وی، مراقبت و درمان مبتلایان به این بیماری است.

وی اضافه کرد: در صورتی که افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی تحت درمان استاندارد ضد رتروویروسی قرار گیرند، با کاهش تعداد ویروس در خون و ترشحاتشان(کاهش بار ویروسی) ضمن آنکه با کاهش چشمگیر عوارض بیماری می توانند زندگی سالم تری داشته باشند، احتمال انتقال بیماری به سایرین نیز به حداقل ممکن می رسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: به همین خاطر درحال حاضر «درمان» یکی از موثرترین روش های «پیشگیری» نیز شناخته شده است و به همین خاطر سه هدف اصلی برای همه کشورها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در همین راستا متعهد شده‌ایم که ۹۰ درصد افراد مبتلا شناسائی شوند، ۹۰ درصد افراد شناسائی شده تحت درمان ضد رترویرسی قرار گیرند و در ۹۰ درصد  افراد تحت درمان، بار ویروسی آنقدر کاهش یابد که غیر قابل اندازه‌گیری شود.

خواجه‌ئیان ادامه داد: بدیهی است این مهم تنها در صورتی میسر می‌شود که این افراد از بیماری خود مطلع بوده، برای دریافت خدمات مراقبت و درمان تمایل داشته و به این خدمات دسترسی داشته باشند و خدمات را به صورت مستمر دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد انگیزه برای اقدام به انجام تست تشخیصی اچ‌آی‌وی، فراهم کردن امکان دسترسی به تست تشخیصی، ایجاد انگیزه و نیاز در افراد مبتلا برای اقدام به دریافت خدمات مراقبت و درمان، فراهم آوردن امکان دسترسی به خدمات مراقبت و درمان برای آنها، ایجاد انگیزه و نیاز در مبتلایان به اچ‌آی‌وی برای باقی ماندن بر خدمات مراقبت و درمان از جمله مداخلات موثر برای دستیابی به اهداف فوق است.

رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر تصریح کرد: موارد گفته شده مبنای اصلی تدوین چهارمین برنامه استراتژیک کنترل ایدز به گونه‌ای طراحی شده است که در پایان برنامه به اهداف ۹۰ - ۹۰ - ۹۰ دستیابی پیدا کنیم.

وی گفت: با توجه به عدم مراجعه مطلوب بیماران شناسایی شده در استان بوشهر که نیازمند پیگیری مستمر و فعال هستند، به منظور هماهنگی، رفع مشکلات اجرایی و ارتقای سطح آگاهی ۱۶ فروردین ماه امسال جلسه آموزشی- توجیهی مراقبت و درمان اچ‌آی‌وی با حضور کارشناسان مسئول، کارشناسان برنامه اچ‌آی‌وی شهرستان‌های استان و کارشناسان مراکز مشاره بیماری‌های رفتاری از سوی معاونت بهداشتی برگزار شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر