يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های استان بوشهر گفت: وزن 50 درصد از جعبه‌های شیرینی که توسط مراکز عرضه شیرینی در شهر بوشهر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیش از حد استاندارد است.به گزارش فکرشهر، حمیده برسان در بازدید بازرسان استاندارد بوشهر از مراکز توزیع و عرضه شیرینی در بوشهر گفت: بررسی وضعیت مراکز عرضه شیرینی استان بوشهر، از برنامه‌های ویژه این اداره کل در ماه مبارک رمضان به منظور کاهش مشکلات این گونه مواد غذایی و افزایش سلامت آن‌ها جهت استفاده هم‌استانی‌های روزه‌دار است.
کد خبر: ۴۰۰۳
دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۲

فکرشهر: رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های استان بوشهر گفت: وزن 50 درصد از جعبه‌های شیرینی که توسط مراکز عرضه شیرینی در شهر بوشهر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیش از حد استاندارد است.

به گزارش فکرشهر، حمیده برسان در بازدید بازرسان استاندارد بوشهر از مراکز توزیع و عرضه شیرینی در بوشهر گفت: بررسی وضعیت مراکز عرضه شیرینی استان بوشهر، از برنامه‌های ویژه این اداره کل در ماه مبارک رمضان به منظور کاهش مشکلات این گونه مواد غذایی و افزایش سلامت آن‌ها جهت استفاده هم‌استانی‌های روزه‌دار است.

رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های استان بوشهر افزود: از مجموع 12 نمونه جعبه مقوایی شیرینی که از سطح شیرینی‌فروشی‌های شهر بوشهر خریداری و در آزمایشگاه بسته‌بندی اداره کل مورد آزمون قرار گرفت، متأسفانه نیمی از آن‌ها از نظر وزن، با استاندارد ملی مغایرت داشتند.

برسان با اشاره به سفارشات اکید دین مبین اسلام به رعایت میزان در تمام امور به ویژه در خرید و فروش‌هایی که نسبت مستقیمی با وزن دارند، اظهار داشت: تجاوز وزن جعبه‌ها از میزان استاندارد آن، منجر به کم‎فروشی در برخی قنادی‌ها می‌شود.

وی رعایت استاندارد جعبه‌های شیرینی را اجباری خواند و از اصناف شیرینی‌فروشان خواست در هنگام تهیه جعبه‌های شیرینی، به وزن استاندارد آن‌ها توجه کنند.

رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های استان بوشهر وزن استاندارد جعبه‌های شیرینی مرسوم و پرمصرف را تشریح کرد و گفت: وزن استاندارد جعبه‌ها بر اساس وزن شیرینی قرار گرفته در آن‌ها تعیین می‌شود که نهایت وزن برای جعبه‌های نیم‌کیلویی، یک کیلویی و دو کیلویی همراه با درب آن، به ترتیب 70، 125 و 210 گرم است.

برسان همچنین از برگزاری دوره آموزشی شیوه صحیح پخت زولبیا و بامیه توسط این اداره کل برای تمام شیرینی‌فروشی‌های سطح شهر بوشهر خبر داد و افزود: در این دوره که 12 نفر از مدیران مراکز عرضه شیرینی شهر بوشهر حضور داشتند، ضمن تشریح خصوصیات روغن و شرایط نگهداری آن، درباره عوامل مؤثر بر کیفیت پخت زولبیا و بامیه، مضرات پراکسید و شرایط نگهداری پس از پخت مطالبی عنوان شد.

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر