دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: یک قطعه پرستوی دریایی پشت دودی که توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست بوشهر در جزیره نخیلو حلقه گذاری شده بود در سواحل ژاپن در منطقه اکیناوا بازیابی شد.به گزارش فکرشهر، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهار داشت: علامت گذاری حیات وحش از جمله روشهای جمع آوری اطلاعات بیولوژک گونه‌هاست.حسین دلشب افزود: در این روش حلقه های فلزی یا رنگی با اندازه مناسب به پای پرنده نصب می شود که بازیابی (یافتن مجدد) پرنده حلقه گذاری شده، اطلاعات ارزشمندی در خصوص آن از جمله مسیر و مقصد مهاجرت و سن پرنده در اختیار کارشناسان قرار می دهد.
کد خبر: ۷۴۰۸
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

فکرشهر: یک قطعه پرستوی دریایی پشت دودی که توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست بوشهر در جزیره نخیلو حلقه گذاری شده بود در سواحل ژاپن در منطقه اکیناوا بازیابی شد.

به گزارش فکرشهر، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهار داشت: علامت گذاری حیات وحش از جمله روشهای جمع آوری اطلاعات بیولوژک گونه‌هاست.

حسین دلشب افزود: در این روش حلقه های فلزی یا رنگی با اندازه مناسب به پای پرنده نصب می شود که بازیابی (یافتن مجدد) پرنده حلقه گذاری شده، اطلاعات ارزشمندی در خصوص آن از جمله مسیر و مقصد مهاجرت و سن پرنده در اختیار کارشناسان قرار می دهد.

وی ادامه داد: در این راستا حلقه گذاری پرندگان آبزی جزایر خلیج فارس از سال 1382 توسط ادارات کل حفاظت محیط زیست بوشهر، هرمزگان و همچنین دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست اجرا می شود که در طول این سال‌ها مواردی از بازیابی پرندگان علامت دار از سواحل اقیانوس هند گزارش شده است.

پرستوی دریایی

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: آخرین مورد گزارش مربوط به بازیابی یک قطعه پرستوی دریایی پشت دودی از سواحل ژاپن در منطقه اکیناوا  (Okinawa)است.

وی بیان کرد: اطلاعات ثبت شده از حلقه گذاری این پرنده حاکی از آن است که پرنده مذکور در سن جوجگی در تابستان سال گذشته توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در جزیره نخیلو ( از جزایر پارک ملی دریایی دیر – نخیلو ) حلقه گذاری شده بود.

دلشب خاطر نشان کرد: کُلُنی های تولید مثل کننده این پرنده در برخی دیگر از جزایر خلیج فارس نیز جوجه آوری می کنند.

وی گفت: نکته قابل ملاحظه مسیر هشت هزار کیلومتری مهاجرت این پرنده از جزیره نخیلو به سمت شرق یعنی سواحل اکیناوای ژاپن می باشد، مسیری که تاکنون در خصوص این گونه گزارش نشده بود.

گفتنی است پرنده مذکور طی گشت دریایی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات مهاجرت پرندگان ژاپن در تاریخ 21 مهر ماه سال جاری یافت شده و به سازمان محیط زیست گزارش شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر