يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
آمارجدید محرومین از سواد؛
فکرشهر: معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: براساس سرشماری سال 90 از جمعیت 918هزار و 44 نفری بالای شش سال استان بوشهر...\r\n
کد خبر: ۸۵۰۴
شنبه ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۲۳

فکرشهر: معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: براساس سرشماری سال 90 از جمعیت 918هزار و 44 نفری بالای شش سال استان بوشهر 109 هزار و 621 نفر از سواد محروم هستند.

به گزارش فکرشهر، غلامرضا دانشور روز شنبه درجمع خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام راحل افزود: درصد باسوادی درجمعیت 10 تا 29 سال دراستان بوشهر 97.60 درصد و فاصله باسوادی در جمعیت 10 تا 49 سال شهری و روستایی نیز 1.21 درصد و فاصله باسوادی زن و مرد در این استان 4.77 درصد است.

وی اضافه کرد: بر اساس سرشماری سال 90، 12 هزار و 427 نفر جمعیت 10 تا 29 سال و 35 هزار و 102 نفر از جمعیت 10 تا 49 سال در استان بوشهر محروم از سواد هستند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: از سال 90 تاکنون از کل جمعیت 10 تا 49 سال بیسواد استان بوشهر سه هزار و180 نفر باسواد شده اند و تا پایان سال 92، جمعیت بیسواد دراین رده سنی استان بوشهر به 31هزار و 922 نفر رسیده است.

دانشور گفت: هم اکنون 86 درصد از کل جمعیت بالای شش سال سن استان بوشهر باسواد و 10 درصد بیسواد هستند.

وی اضافه کرد: امسال دو هزار و20 نفر از جمعیت بیسواد استان زیرپوشش برنامه های نهضت سواد آموزی قرار دارند که براساس برنامه ریزی ها 115درصد در حوزه سوادآموزی، 236درصد در مرحله انتقال و 307 درصد در مرحله تحکیم سواد نسبت به سال گذشته رشد داشته ایم.

دانشور با اشاره به شناسایی 120 هزار نفر از چهره های موفق سواد آموزی در استان بوشهر اظهارکرد: هفت هزار و500 نفر از والدین بیسواد دانش آموزان در قالب طرح باسوادی اولیای دانش آموزی در استان بوشهر باسواد شدند.

وی با اشاره به واگذاری سواد آموزی به سازمان های مردم نهاد اضافه کرد: برای مرحله سواد آموزی با 400 ساعت آموزش هفت میلیون ریال، هفت میلیون و500 هزار ریال برای 600 ساعت آموزش در مرحله انتقال و یک میلیون ریال نیز برای 200 ساعت آموزش در مرحله تحکیم سواد برای کسانی که در امر سوادآموزی همکاری کنند، پرداخت می شود.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: جذب سوادآموزان، کمبود نیروی انسانی برای آموزش، ترغیب و تشویق سوادآموزان عدم توجه سازمان های غیردولتی به عرصه سوادآموزی از جمله مشکلات فراروی سوادآموزی در استان بوشهر است.

دانشور افزود: سواد آموزی تنها مربوط به آموزش و پرورش و نهضت سواد آموزی نیست بلکه با همه دستگاههای اجرایی در ارتباط است که در این زمینه تفاهم نامه های همکاری با کانون بازنشستگان آموزش و پرورش، زندان، کمیته امداد، جهاد کشاورزی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، بسیج سازندگی و سپاه منعقد شده است.

به گزارش ایرنا، وی یادآورشد: ساده تلقی شدن امر سواد آموزی، مسدود نشدن مبادی ورودی بیسوادی، کمبود منابع مالی در زمینه سواد آموزی از دلایلی است که باعث شده تا همچنان بیسوادی در کشور وجود داشته باشد.

دانشور گفت: همه آموزش های معاونت نهضت سواد آموزی از طریق سازمان های مردم نهاد انجام می گیرد و بخش خصوصی را در این عرصه به کار گرفتیم که در این زمینه 26سمن با این معاونت همکاری می کنند. 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر