جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر 6.5 درصد مساحت استان بوشهر تحت حفاظت محیط زیست است، گفت: 13 منطقه در استان بوشهر تحت فرسایش بادی است.به گزارش فکرشهر، حسین دلشب در سومین همایش علمی محیط زیست و پژوهش در بوشهر اظهار داشت: نوآوری و افزودن به علم و دانش موجود از مهمترین جنبه‌های مطرح برای انجام پژوهش است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در رفع مشکلات و توسعه بیشتر داشته باشد.
کد خبر: ۸۳۲۳
جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۶

فکرشهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر 6.5 درصد مساحت استان بوشهر تحت حفاظت محیط زیست است، گفت: 13 منطقه در استان بوشهر تحت فرسایش بادی است.

به گزارش فکرشهر، حسین دلشب در سومین همایش علمی محیط زیست و پژوهش در بوشهر اظهار داشت: نوآوری و افزودن به علم و دانش موجود از مهمترین جنبه‌های مطرح برای انجام پژوهش است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در رفع مشکلات و توسعه بیشتر داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه 6.5 درصد از مساحت استان بوشهر را اراضی تحت مدیریت محیط زیست تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: این اراضی حدود 152 هزار هکتار وسعت دارد که پیشنهاد شده مناطقی مانند منطقه شاهزاده ابراهیم تنگ باهوش، کوه مند و هاله نیز به این محدوده اضافه شود که سهم مناطق محیط زیست به 12 درصد می‌رسد.

دلشب در ادامه، تخریب زیستگاه‌ها و انقراض برخی گونه‌های جانوری و گیاهی کمیاب را به عنوان چالش‌های عمده زیست‌محیطی عنوان کرد و افزود: از دیگر چالش‌ها می‌توان به کاهش سطح آب های زیر زمینی و افزایش درجه حرارت و افزایش خطر آتش سوزی اشاره کرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تعارض با حاشیه نشینان مناطق تحت مدیریت را به عنوان دیگر چالش‌های زیست‌محیطی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: کاهش کیفیت خاک و افزایش بیابان‌ها، افزایش حشرات و افزایش فرسایش بادی آبی نیز از دیگر انواع چالش‌ها است.

کاهش بخش زیادی از زیستگاه‌های حساس ساحلی

وی به برخی از چالش‌های زیست‌دریایی اشاره کرد و ادامه داد: صید بی رویه و صید ترال به عنوان یکی از مخرب‌ترین روش‌های صید، آبزیان دریایی را در خطر جدی قرار داده است.

دلشب به کاهش بخش زیادی از زیستگاه های حساس ساحلی مثل کلنی های مرجانی اشاره کرد و ادامه داد: قاچاق سوخت، استحصال دریا و انواع کاربری های بدون مجوز از دیگر چالش‌های زیست‌دریایی است.

وی از تغییر کاربری اراضی ساحلی، فلر گازهای اسیدی در عسلویه، تولید گوگرد و اسیدی شدن خاک‌های کشاورزی به عنوان چالش‌های محیط زیست انسانی نام برد و افزود: برای کاهش مشکلات ناشی از تولید گوگرد، انبار مکانیزه گوگرد در عسلویه تا پایان امسال راه‌اندازی می شود.

به نوشته ی مهر، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به وجود 13 منطقه تحت فرسایش بادی در استان، اذعان داشت: مشکلات دفع پسماند و عدم توسعه تصفیه خانه های فاضلاب شهری نیز از مشکلات بخش انسانی محیط زیست است.

وی به عزم جدی دولت برای احیای توازن زیست محیطی در سطح کشور اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مخاطرات محیط زیستی عبور خط لوله گاز ترش در استان بوشهر است که باید مدیریت ریسک در این زمینه صورت بگیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر