جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: رییس مرکز آموزش فنی وحرفه ای گناوه گفت: همه مشکلات درحوزه کیفیت و پخت نان با فراگیری آموزش های مهارتی برطرف می شود.آموزش های مهارتی در کیفیت پخت نان اثرگذار استبه گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، احمد لیراوی روزشنبه درنشستی با رییس اداره غله و مجمع امورصنفی این شهرستان افزود: دراین ارتباط و براساس تفاهم نامه بین مرکز آموزش فنی و حرفه ای، دوره آموزشی برای تهیه و پخت نان برای کارگران نانوایی های این شهرستان برگزار خواهدشد. 
کد خبر: ۹۱۸۱
شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۹

فکرشهر: رییس مرکز آموزش فنی وحرفه ای گناوه گفت: همه مشکلات درحوزه کیفیت و پخت نان با فراگیری آموزش های مهارتی برطرف می شود.
آموزش های مهارتی در کیفیت پخت نان اثرگذار است

به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، احمد لیراوی روزشنبه درنشستی با رییس اداره غله و مجمع امورصنفی این شهرستان افزود: دراین ارتباط و براساس تفاهم نامه بین مرکز آموزش فنی و حرفه ای، دوره آموزشی برای تهیه و پخت نان برای کارگران نانوایی های این شهرستان برگزار خواهدشد. 

وی گفت: مجمع امور صنفی، نانوائیان را مکلف کند از کسانی که دوره های آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای را فرا گرفته در امر تهیه و پخت استفاده کنند تا ترغیب به فراگیری آموزش های مهارتی دوچندان شود. 

رییس مجمع امور صنفی گناوه گفت: یکی از دلایل بی کیفیتی نان درشهرستان گناوه ناآگاهی مسوولان نانوایی ها در بحث تهیه و پخت نان و اداره نانوا است. 

نظری افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه ای می تواند با برگزاری دوره های آموزشی مدیریتی در برطرف کردن مشکل کیفیت نان گامی اساسی بردارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر