پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار حوادث
معین الدین سعیدی، نماینده چابهار:
فکرشهر: معین الدین سعیدی، نماینده مجلس یازدهم از چابهار و کنارک، درباره وضعیت سیل در جنوب سیستان گفت: متأسفانه بعد از گذشت چند روز از سیل، کماکان چندین جاده مسدود است و برخی از روستا‌ها هیچ ارتباطی ندارند. از امروز دو بالگرد هلال اهمر و یک بالگرد دانشگاه علوم پزشکی فعال شده‌اند و در حال خدمات‌رسانی‌اند. تعدادی از روستا‌ها چند روزیست برق ندارد؛ اگرچه اداره برق خیلی تلاش کرد. عمده مشکل مردم بحث جاده هاست که کاملاً تخریب شده‌اند و انتظار داریم که راهداری کل کشور و ستاد بحران ورود جدی داشته باشد...
کد خبر: ۲۰۰۵۳۸۰
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۳

فکرشهر: سیل در جنوب سیستان کماکان شرایط بحرانی در آن منطقه را تداوم بخشیده است؛ نیاز به جاده و ترمیم زیرساخت‌ها عمده چالش سیل زدگان است و با توجه به تخریب شدید زیرساخت‌های انرژی و جاده، روستا‌های زیادی دچار مشکل هستند.

به گزارش فکرشهر، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس یازدهم از چابهار و کنارک، درباره وضعیت سیل در جنوب سیستان به «انتخاب» گفت: متأسفانه بعد از گذشت چند روز از سیل، کماکان چندین جاده مسدود است و برخی از روستا‌ها هیچ ارتباطی ندارند. از امروز دو بالگرد هلال اهمر و یک بالگرد دانشگاه علوم پزشکی فعال شده‌اند و در حال خدمات‌رسانی‌اند. تعدادی از روستا‌ها چند روزیست برق ندارد؛ اگرچه اداره برق خیلی تلاش کرد. عمده مشکل مردم بحث جاده هاست که کاملاً تخریب شده‌اند و انتظار داریم که راهداری کل کشور و ستاد بحران ورود جدی داشته باشد.

او درباره نیاز‌های مناطق سیل‌زده افزود: بخشی از خانه‌های مردم تخریب شده‌اند و نیازمند کمک خیرین هستیم. البته خیرین ورود خوبی در حوزه توزیع غذا داشته‌اند. الان موکب و چادر و پتو و تانکر‌های آب نیاز جدیست و اگر بتوانیم برای مردم تهیه کنیم کارساز است. مهم‌ترین مسأله ما بحث راه هاست و زیرساخت‌های برق به شدت آسیب دیده و بیش از ۱۰۰ مدرسه نیز تا حدی تخریب شده‌اند.

سعیدی درباره میزان تخریب گفت: بیشترین حجم خسارت‌ها را در بخش شهرستان قصرقند، پیرسهراب و بخش مرکزی چابهار و دشت یاری داریم که بیشترین درگیری را دارند. حدود ۴۰۰ هزار نفر متأثر از شرایط سیل قرار گرفته‌اند و کسانیکه آسیب جدی دیده‌اند تعداد بسیار کمتری هستند که برآورد دقیقی از آن‌ها وجود ندارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر