چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار جامعه
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۰۱۴۱۲
دوشنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸

فکرشهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: هرچند تاکنون صنایع موجود در شهرستان عسلویه در حوزه مسئولیت اجتماعی کارهای زیادی در منطقه انجام داده اند اما همچنان کارهای نکرده بیشتری باقی مانده که باید با استفاده از ظرفیت صنایع در این شهرستان انجام شود.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، علی موحدی روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان عسلویه افزود: حضور صنایع باید پشتیبانی برای آموزش و پرورش باشد و با کمک آنها باید مسائل و مشکلات موجود در این نهاد برطرف شود.

وی با انتقاد از پرداختن بیش از حد مسئولان آموزش و پرورش عسلویه به مسائل سخت افزاری و رها کردن آموزش اظهار کرد: باید به همان اندازه ای که نسبت به تامین تجهیزات دغدغه وجود دارد باید نسبت به مسائل آموزشی نیز پرداخته شود.

موحدی اضافه کرد: تامین تجهیزات و امکانات آموزشی ضروری و مهم است اما باید در کنار آن به آموزش و تربیت دانش آموزان و قرار دادن آنها در مسیر یادگیری نیز پرداخت.

وی بیان کرد: وجود تجهیزات آموزشی به تنهایی کافی نیست و نباید به گونه ای رفتار شود که دانش آموزان از لحاظ علمی رشدی نداشته و پایه درسی آنان ضعیف باشد.

موحدی تاکید کرد: باید پا به پای سخت افزار به نرم افزار هم توجه شود.

وی ادامه داد: باید برای آموزش، تقویت بنیه علمی دانش آموزان، تجهیزات و تامین نیروی انسانی در عسلویه برنامه ریزی داشت و براساس همان چشم‌انداز حرکت کرد.

موحدی اضافه کرد: با وجود کمک‌های متفرقه در عسلویه اما سه تا پنج درصد از سهم عوارض شهرداری‌ها به آموزش و پرورش هنوز پرداخت نشده و این شرایط برای شهرداری شهری مانند عسلویه جای تامل دارد.

مدیرکل آموزش پرورش استان بوشهر در باره ضرورت داشتن پایش نیروی انسانی در عسلویه افزود: تا پایان سال گذشته ۴۰۰ نیروی انسانی آموزشی وارد عسلویه شدند اما چون بیشتر آنها غیر بومی هستند با تمام شدن ماموریت به مناطق خود باز می‌گردند به همین دلیل آنچه بیش از همه چیز برای عسلویه مهم و حیاتی است تامین نیروی انسانی بومی است.

وی در باره  وضعیت ساختمانی برخی از مدرسه‌های شهرستان عسلویه گفت: ۹۸ درصد اعتبارات آموزش و پرورش برای تامین حقوق و دستمزد است و تنها ۲ درصد برای فعالیت تربیتی و پرورشی است.

موحدی گفت: چون در این مدت تحقق اعتبارات انجام نشده برخی مشکلات در انجام تعمیر و تامین تجهیزات همچنان باقی مانده که باید برطرف شود.

وی نسبت به مستند سازی املاک آموزش و پرورش در عسلویه تاکید کرد.

فرماندار عسلویه افزود: باید در راستای تحقق هدف‌ها و تحول در آموزش و پرورش با نگاه اصولی و بنیادی و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب گام برداشت.

سید علی هاشمی اضافه کرد: اگر به دنبال جامعه‌ای عاری از ناهنجاری و داشتن نسلی بصیر و دشمن ستیز هستیم باید با برنامه ریزی و پایه ریزی اصولی از فکر واندیشه تحولی در این زمینه استفاده کرد.

فرماندار عسلویه افزود: شورای آموزش و پرورش متشکل از نیروهای متفکر و نخبه با اندیشه‌های نابی است که می‌تواند در چهارچوب سند تحول و سیاست‌های دولت برنامه‌ریزی کند. 

وی با اشاره به مشکل فضای آموزشی در شهر عسلویه و بیدخون افزود: مردم دراین ۲ نقطه گلایه هایی در زمینه کمبود مدرسه دارند.

هاشمی همچنین بر ضرورت تدبیر در بحث آب و برق مدرسه های عسلویه تاکید کرد.

امام جمعه عسلویه گفت: آموزش و پرورش عسلویه در زمینه تقویت بنیه علمی دانش آموزان نیازمند توجه است.

حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد گفت: هرچند معلمان زحمت زیادی در بخش آموزش آنلاین برعهده دارند اما در این بین معلمانی هستند که در کلاس‌های آنلاین به وظیفه خود در زمینه آموزش به خوبی عمل نکرده و نارضایتی هایی وجود دارد.

وی ادامه داد: تاکنون ۶۴ نفر از اولیا در زمینه عملکرد نامناسب برخی از معلمان در فضای آنلاین انتقاد کرده اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر