سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: زندگی آپارتمانی دردسرهای زیادی برای بچه های این روزگار درست کرده اما شما به عنوان والدین این بچه ها، مراقب باشید تا دردسرهایشان را بیشتر نکنید!\n\nبه گزارش فکرشهر، شبکه بهداشت و درمان دشتستان در ادامه نوشت:
کد خبر: ۱۳۴۱۲
پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰

فکرشهر: زندگی آپارتمانی دردسرهای زیادی برای بچه های این روزگار درست کرده اما شما به عنوان والدین این بچه ها، مراقب باشید تا دردسرهایشان را بیشتر نکنید!

\n\n

به گزارش فکرشهر، شبکه بهداشت و درمان دشتستان در ادامه نوشت:

\n\n

بديهي است هر كودكي به شيوه خاص خود به محرك هاي عاطفي واكنش نشان مي دهد. برخي از والدين به تصور اين كه كودكان چيزي نمي فهمند ، احساسات آن ها را ناديده مي گيرند و فكر مي كنند كودكان حالت هاي هيجاني خود را خيلي زود فراموش مي كنند و نيازي به هوشياري و توجه وي‍‍ژه ندارند . به عبارت ساده تر هنگامي كه مشاهده مي كنند كودك از موضوعي ناراحت و غمگين شده است مي گويند : مهم نيست ، خودش خوب ميشه .

\n\n

اما برخي ديگر با مشاهده كمترين تغيير خلق خود در كودك ، درصدد كمك به او برمي آيند تا كودك را هر چه زودتر از گرفتار شده در بحران هاي شديد عاطفي رهايي سازند و افكار مثبت و احساس شادي را جايگزين آن ها كنند. براي گروهي ديگر ، نشان دادن احساسات و هيجان هاي دروني شان اساسا مشكل است و از كار احساس ناراحتي مي كنند. آن ها ممكن است حتي اجازه ندهند كه فرزندانشان نيز احساسات خود را بيان كنند ، زيرا بر اين باورند كه كودك نمي تواند احساس خودش را كنترل كند . تشخيص ناراحتي كودكي كه اسباب بازي اش را خواهر ، برادر يا كودكي ديگر شكسته است ، جندان كار سختي نيست ، هم چنين تشخيص شادماني كودكي كه موسیقی مورد علاقه اش را ، در حالي كه روي صندلي عقب اتومبيل نشسته است ، گوش مي دهد ؛ كار آساني است . ديدن چنين صحنه هايي در طول روز براي بيشتر والدين كاملا طبيعي است ، اما برخي اوقات تشخيص احساسات كودك به سادگي صورت نمي گيرد و مورد غفلت واقع مي شود ، مثل زماني كه كودك دچار ناكامي ، شرمندگي و محروميت مي شود .

\n\n

\nزندگی آپارتمانی دردسرهای زیادی برای بچه های این روزگار درست کرده اما شما به عنوان والدین این بچه ها، مراقب باشید تا دردسرهایشان را بیشتر نکنید! اگر جزو آن دسته از پدر و مادرهایی هستید که مرتب به فرزندتان می گویید ندو، بازی نکن، نپر، بنشین و دوست دارید بچه سرش را با تلویزیون و بازی های کامپیوتری گرم کند، باید بگوییم سخت در اشتباهید. چون روانشناسان می گویند بازی کودکان موجب کنترل خشم، ترس و اضطراب آ‌نان می‌شود.

\n\n

بازی وسیله‌ای بسیار مهم برای از بین بردن مشکلات هیجانی و عاطفی فرزندان از جمله خشم‌، ترس و اضطراب است. بسیاری از بازی‌ها باعث تخلیه هیجانات کودک می‌شود و خشم او را می‌کاهد.

\n\n

وقتی فرزند شما هنگام بازی در نقش قهرمانی خوب ظاهر می‌شود و با موجودی پلید مبارزه می‌کند، در حقیقت خشم خود را کنترل می‌کند. او وقتی نقش هیولا را بازی می‌کند، در واقع ترس خود از هیولا را کاهش می‌دهد و زمانی نیز با ایفای نقش فردی شجاع در بازی و مبارزه با بدی‌ها و زشتی‌ها، بر تشویش درونیش پیروز می‌شود. 
\nوقتی کودک در دکتر بازی عروسک خود را معاینه و به آن آمپول تزریق می‌کند، در حال کاهش ترس خود از پزشک و آمپول است و هنگام ترس از دزد، نقش پلیس و زمان ترس از آتش، نقش آتش نشان را بازی می‌کند. کودک در بازی، به علت وقوع رخدادها پی‌می‌برد و خود این آگاهی عاملی برای کاهش ترس است؛ برای مثال وقتی با سوزن بادکنکی را می‌ترکاند، یاد می‌گیرد که سوراخ شدن و ترکیدن بادکنک با صدا همراه است و از آن پس کمتر از صداها می‌ترسد. والدین نیز می‌توانند از طریق بازی با کودک، در کاهش مشکلات هیجانی- عاطفی او از جمله ترس موثر باشند.

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر