پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۶۳۶۶۱
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴

فکرشهر: معاون امور استان‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: هم اکنون میانگین زمانی صدور پروانه برای یک کار تولیدی در دنیا هشت روز است اما این فرایند در ایران ۳۸۴ روز طول می‌کشد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، سید جواد زمانی روز پنجشنبه در همایش بین‌المللی خرما در بوشهر افزود: در ایران زمان مورد توجه و اهمیت قرار نمی‌گیرد در حالیکه در کشورهای دیگر روی دقایق هم حساب می‌کنند زیرا با وجود موقعیت کنونی در جهان یک روز تاخیر در حرکت منجر به عقب ماندگی می‌شود.

وی بیان کرد: بخش خصوصی طبق قانون مشاور هر سه قوا است ولی اکنون در کجای مشاوره قرار دارد و جایگاه آن در ایران کجاست؟

زمانی گفت: ایران اسلامی با داشتن ظرفیت بالا و مولفه‌های قوی در تولید محصولات نباید در اقتصاد ضعیف باشد زیرا هر کشوری که مولفه‌ها قوی تولیدی داشته باشد ولی در اقتصاد ضعیف است، مشکل آن را باید در مدیریت بررسی کرد.

وی بیان کرد: در این عرصه باید مدیریت را تقویت و برای تحقق این امر کمتر سخن گفت و بیشتر عمل کرد.

زمانی ادامه داد: در کشور همه برنامه‌ها وجود دارد ولی اراده اجرا کمتر است و ما خیلی چیزها را بر عکس دنیا عمل می‌کنیم.

وی گفت: مسئولان، سران و مدیران در کشورهای دیگر در نشست‎های داخلی اگر اختلاف دارند بازگو و حل و فصل می‌کنند و در بیرون جامعه صحبتی از اختلاف نیست ولی ما عکس آن را انجام می‌دهیم.

زمانی اظهار داشت: در ایران با این همه افراد توانمند و مولفه‌های مهم  اقتصادی، عیب است که جزو کشورهای با درآمد ملی پایین‌ باشد و اعلام شود که می‌خواهیم به ۱۸ میلیون نفر کمک کنیم.

معاون امور استان‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از امروز در آستانه انتخابات حرف‌های فراوانی زده می‌شود ولی به محض اینکه وارد مجلس شدیم دعواها آغاز می‌شود.

وی افزود: باید کشور به سمت برادری و اتحاد سوق داده شد زیرا این مهم به پیشرفت در همه امور کمک می‎کند.

زمانی بیان کرد: ما مسلمانیم دم از وحدت و اخلاق می‌زنیم و چنانچه به این سمت حرکت کنیم آنقدر توان در این کشور است که بالای ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت را هم می‌توان اداره کرد.

وی یاداور شد: اکنون خودمان بیشتر از ترامپ خود تحریمی می‌کنیم و به قدری موانع بر سر راه تولید قرار می‌دهیم که تولید کننده و سرمایه‌گذار برای ادامه فعالیت پشیمان می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر